Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «Овочі та фрукти»

НАЗАД
22 вересня 2021 08:57

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 03220000-9

ОВОЧІ ТА ФРУКТИ  ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА

УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: 03220000-9- овочі та фрукти

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-09-001402-b

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 7000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1

Буряк столовий

ДСТУ 7033:2009(для службових собак)

500

Буряк має бути свіжим, не кормових сортів, столовим. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими, непророслими, не зів’ялі, не підморожені. Смак та запах – без сторонніх домішок. Очищений від землі сухим способом. Без ГМО. Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий. Технічні умови».

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

2

Морква

ДСТУ 7035:2009(для службових собак)

500

Морква врожаю 2020-2021 року. Має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Має бути без дефектів. Очищена від землі сухим способом. Зовні коренеплоди мають бути гладенькими, свіжими на вигляд, правильної форми, сухими, чистими, не побитими, без тріщин та не підмороженими, здоровими, сухими, непророслими, не зів’ялі, без будь-яких ознак гнилі. Смак та запах – без сторонніх домішок. Зеленуваті та фіолетові головки коренеплодів не допускаються. Без ГМО. Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква. Технічні умови».

Популярні розділи та сервіси