Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «М’ясо птиці заморожене (ніжка)»

НАЗАД
17 лютого 2022 16:13

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15110000-2 м’ясо» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: 15110000-2  М’ясо птиці заморожене (ніжка) ДСТУ 3143:2013, печінка свинини заморожена

4. Процедура закупівлі – відкриті торги.

5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-11-002457-с

6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

7. Місце постачання: 80074, Львівська обл.,Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 455000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1.

М’ясо птиці заморожене (ніжка) ДСТУ 3143:2013

Печінка свинини заморожена

5000,00

 

3000,00

 

М’ясо птиці (ніжка заморожена вагою не менше 300 г) повинно відповідати ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні вимоги», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Не допускається витримка м’яса в маринаді, обробка поверхні сумішами спецій, обсипками тощо, а також ін’єктування розсолом. Втрати ваги після розморожування не повинна перевищувати 4%.

М’ясо птиці повинно бути запаковане в пакети (мішки) з полімерної або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Для транспортування та відвантаження м’яса птиці додатково повинно упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Кожна пакувальна одиниця (пакети, мішки, ящики) маркується за допомогою нанесення фарби, штампа, наклеювання етикетки із зазначенням інформації, визначеної ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні вимоги».

Маркування має бути виконано державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання м’яса птиці в день його постачання до замовника повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності

Печінка свинини заморожена має відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Печінка свинини заморожена  повинна бути від світло до темно-коричневого кольору. Не допускаються дрібні шматки та обрізки, необвітрена, чиста, без кров’яних згустків, зовнішніх кровоносних судин. Запах характерний до доброякісної печінки без сторонніх запахів.

Кожна пакувальна одиниця (пакети, мішки, ящики) маркується за допомогою нанесення фарби, штампа, наклеювання етикетки із зазначенням всієї необхідної інформації.

Термін придатності до споживання м’яса птиці в день його постачання до замовника повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

Популярні розділи та сервіси