Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «М’ясо (м’ясо яловичини 2 категорії для службових собак)»

НАЗАД
14 квiтня 2021 09:05

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15110000-2 м'ясо  ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: 15110000-2 м’ясо (м’ясо яловичини 2 категорії для службових собак)

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-04-08-003302-с

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 80074, Львівська обл.,Сокальський р-н, вул. Львівська,166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 507000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1

М'ясо яловичини 2 категорії (для службових собак)

6000,00

М'ясо яловичини 2 категорії. Постачання здійснюється четвертинами туш. Кількість постачання передніх частин повинна відповідати кількості задніх частин пів туш. Запах замороженої яловичини властивий бодроякісному м’ясу без сторонніх запахів. Маркування виконане згідно з законодавством України, в доступній для сприйняття формі.

   Кожна партія повинна супроводжуватись документами, що характеризують якість товару (дата виготовлення, термін та умови зберігання, (%) відсоток розморозки. Термін придатності даної продукції повинен становити  не менше пів року.

Якість - відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

Популярні розділи та сервіси