Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «Картопля»

НАЗАД
15 червня 2021 07:59

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

предмету закупівлі «КОД ДК 021:2015 –03212100-1 КАРТОПЛЯ  ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: 03212100-1 - картопля

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-06-09-002752-а

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 120000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

4

5

6

1

Картопля молода

 

10000,00

 

Картопля молода врожаю 2021 року, повинна відповідати ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 «Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншими вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Картопля із харчовими і смаковими якостями. Бульби свіжі, здорові, чисті, цілі, сухі, достатньої зрілості, однорідні за формою та забарвленням. Форма картоплі в залежності від сорту і умов вирощування. Варіанти форми - кругла, подовжена, овальна. Картопля середнього або великого розмірів з тонкою шкіркою, з невеликою кількістю неглибоко сидячих очок. Допустимі бульби з відхилами за формою, але не потворні.

2. Пакування і тара. Картопля повинні бути розфасована в сітчасті мішки (сітки) об’ємною вагою 15-30 кг. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

3.Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

Популярні розділи та сервіси