Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Морква, буряк столовий, цибуля ріпчаста»

НАЗАД
22 березня 2021 09:05

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Харківський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9951): м. Харків, вул. Клочківська 228, 61045; код за ЄДРПОУ – 14321742; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Морква, буряк столовий, цибуля ріпчаста; 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-03-16-011925-с 

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Морква

Морква повинна бути урожаю 2020 року. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, незів'ялі, непророслі не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, без загнивання, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

кг.

2000

2.

Буряк столовий

Буряк повинен бути урожаю 2020 року. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. вагою не менше 200 г. Форма коренеплоду – округла або циліндрична (діаметр 5,0 см – 10,0 см).

кг.

1100

3.

Цибуля ріпчаста

Цибуля повинна бути урожаю 2020 року. Цибулини цілі, чисті. Запах, властивий даному сорту, без стороннього запаху і смаку. Круглої форми з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Не допускається наявність в’ялих овочів, роздавлених, половинок і частин овочів, підморожених, з наявністю землі, органічних і мінеральних домішок.

кг.

600

 

Товар по якості та безпечності повинен відповідати діючим стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості, що висуваються до товару, що є предметом закупівлі. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУУ, ТУ або іншому діючому нормативному документу. Не містити у складі ГМО. 5.  Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 70% від загального терміну придатності товару. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів.

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 31 115 грн. 00 коп. з ПДВ... заплановано в бюджетному запиті – Морква, буряк столовий, цибуля ріпчаста; 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 3 найменування – 3700 кг, а саме: Морква – 2000 кг., буряк столовий – 1100 кг., цибуля ріпчаста – 600 кг..

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 31 115 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на Моркву, буряк столовий, цибулю ріпчасту; 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 3 найменування – 3700 кг, а саме: Морква – 2000 кг., буряк столовий – 1100 кг., цибуля ріпчаста – 600 кг. та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси