Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйця курячі 1 ґатунку»

НАЗАД
10 лютого 2022 14:57

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення , очікуваної вартості оголошеної процедури закупівлі (відкриті торги) за кодом ДК 021-2015 (CPV) 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція за КЕКВ 2230, Яйця курячі 1 ґатунку (відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1495, вул. Промислова,5 м. Житомир, 10025; код за ЄДРПОУ – 14321914; категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником код ДК 021:2015 – 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція .

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-07-002508-с

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені розпорядженням Адміністрації Державної прикордонної служби України та технічним завданням, що затверджено Адміністрацією Державної прикордонної служби України та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статті 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

Яйце куряче 1 ґатунку. Яйця птиці без механічних пошкоджень, з висотою повітряної камери не більше ніж 9 мм, із щільним, що просвічується білком, і малопомітним жовтком, який займає центральне положення, або трохи рухомим. Шкаралупа повинна бути чистою і непошкодженою. На шкаралупі допускається наявність поодиноких плям, крапок або смужок (сліди від підлоги або транспортера) не більше за 1/8 її поверхні. Але на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ.

5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до фінансування на 2022 рік, становить 276480,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі розраховувалась виходячи з середніх ринкових цін, вимог наказу АДПСУ від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу АДПСУ від 20.04.2021  № 159 «Про оцінку ризиків і фінансовий контроль у сфері закупівель».

Популярні розділи та сервіси