Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйце куряче столове 1 категорії (сорту)»

НАЗАД
21 вересня 2023 14:09

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 03140000-4 " ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦСТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008

Процедура закупівлі – шляхом використання електронного каталогу

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-20-008125-а

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 42000,00 грн.

 

 

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008

10000,00

Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008, має відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008, Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Зовнішній вигляд: шкарлупа чиста, без механічних пошкоджень, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки. Запах вмісту яйця природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху.

Запаковані у лотки з подальшою упаковкою в картонні, чисті, сухі ящики по 360 штук. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію про товар.

Термін придатності до споживання яєць курячих столових 1 категорії (сорту) ДСТУ 5028:2008 в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

 

 

Популярні розділи та сервіси