Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Термоси харчові для транспортування їжі 10-12, 20-22 л»

НАЗАД
27 березня 2024 10:00

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Головний центр капітального будівництва, реконструкції та закупівель Державної прикордонної служби України: вул. Ялтинська, 11, м. Київ, 02099; код за ЄДРПОУ – 23311317; категорія замовника – Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 39220000-0 «Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування» (термос харчовий для транспортування їжі 10-12л, термос харчовий для транспортування їжі 20-22 л).

3. Ідентифікатор закупівлі: UA- 2024-03-25-00616-а

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмету закупівлі відповідно до вимог, визначених АДПСУ.

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ, КІЛЬКІСНІ ТА ІНШІ ВИМОГИ

до предмету закупівлі

ДК 021:2015: 39220000-0 «Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування»

(Лот № 1 - Термос харчовий для транспортування їжі 10-12л;

Лот № 2 - Термос харчовий для транспортування їжі 20-22 л)

Лот № 1 - Термос харчовий для транспортування їжі 10-12л

№ п/п

Назва

Од. виміру

Кількість

Строк поставки

1.

Термос харчовий для транспортування їжі 10-12 л

шт.

300

150 шт. - до 30 квітня

150 шт. - до 31 травня

Лот № 2 - Термос харчовий для транспортування їжі 20-22 л

№ п/п

Назва

Од. виміру

Кількість

Строк поставки

1.

Термос харчовий для транспортування їжі 20-22 л

шт.

300

150 шт. - до 30 квітня

150 шт. - до 31 травня

Місце поставки: Київська область.

Термос харчовий для транспортування їжі – термос призначений для транспортування та зберігання протягом тривалого часу їжі в гарячому або охолодженому стані; матеріал виготовлення зовнішнього корпусу та внутрішньої колби – нержавіюча сталь або алюміній або полімерні (термопластикові) матеріали дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами або комбінованим методом із перелічених матеріалів; кришка термосу з ущільнювальним елементом, яка щільно закривається та фіксується; термос має бути з ручками для зручності перенесення; внутрішня колба з’ємна для зручності миття.

Товар має бути безпечним, а його технічні, якісні характеристики мають відповідати встановленим вимогам.

Товар має бути таким, що не перебував у експлуатації за своїм функціональним призначенням (новим).

На підтвердження відповідності запропонованого товару, учасник повинен надати у складі пропозиції:

1. Гарантійний лист про відповідність запропонованого ним товару технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам, визначеним у цьому Додатку, також вказати повне найменування виробника та країну походження такого товару.

2. Копії документів, які свідчать про якість товарів, що пропонуються Учасником (сертифікат/паспорт якості та/або копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або декларація про відповідність тощо).

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2024 рік, становить 2 400 000,00 грн. з ПДВ.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 2 400 000,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувану вартість сформовано після проведеного моніторингу згідно з вимогами законодавства та наказів Адміністрації Державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами) та від 07.11.2022 № 570/0/81-22-АГ «Про організацію моніторингу цін під час здійснення закупівель товарів на період дії правового режиму воєнного стану та внесення змін до наказів Адміністрації Держприкордонслужби», на підставі ціни, визначеної листами Адміністрації Державної прикордонної служби України від 01.03.2024 № 17/13641-24-Вих, від 07.03.2024 № 17/15128-24-Вих.

Популярні розділи та сервіси