Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Свинина заморожена першої-екстра категорії»

НАЗАД
06 серпня 2021 09:11

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4-11 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Предмет закупівлі (товар): Свинина заморожена першої-екстра категорії

код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо.

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 9971, вул. Стрілецька, 6, м. Луцьк, 43005; код за ЄДРПОУ — 14321661; категорія замовника — правоохоронний орган. 
2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Предмет закупівлі (товар): Свинина заморожена першої-екстра категорії, код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо.

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-04-001009-c

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару.
5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів державного бюджету  відповідно до затвердженого кошторису на 2021 рік та становить 252 000, 00 грн. з ПДВ. 
6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 252 000, 00 грн.. з ПДВ. 
7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Визначено відповідно до  вимог наказу  Адміністрації Держприкордонслужби від 09 вересня 2019 року №480-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель».

Технічна специфікація 

Предмет закупівлі (товар): Свинина заморожена першої-екстра категорії

Код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо.

У разі, якщо у тендерній документації міститься посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника − читати "або еквівалент".

з/п

Найменування предмету закупівлі

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

1

Свинина заморожена першої-екстра категорії

3000,00

Свинина заморожена першої-екстра категорії повинна відповідати вимогам не гірше за вимоги ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і напівтушах. Технічні умови», М’ясо свинини першої категорії повинно бути заморожене та виготовлене у вигляді півтуш, без голови, ніг, внутрішніх органів, внутрішнього жиру.

Запах та колір  без стороннього запаху, м’язова тканина в місцях розділення - від світло – рожевого до червоного кольору, сало – від блідого до блідо – рожевого. На півтушах не повинно бути залишків внутрішніх органів, щетини, згустків крові, бахромок м’язової і жирової тканини, побитостей, синців, забруднення.

На кожній півтуші повинно бути поставлено ветеринарне клеймо овальної форми, яке підтверджує, що ветеринарно – санітарна експертиза свинини проведена в повному обсязі і цю свинину можна випускати до реалізації на харчові цілі без обмежень, а також клеймо та штампи, що позначають категорію вгодованості.

До товару повинні бути застосовані всі необхідні заходи із захисту довкілля.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних продуктів.

Особи, які беруть участь у обігу Товару та транспортні засоби, на яких здійснюється його перевезення, повинні мати необхідні документи відповідно до вимог встановлених законодавством, а також вказані особи повинні надати оригінали особових медичних книжок з вчасним проходженням медичних оглядів (водії, експедитори, тощо) за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150.

Якість товару повинна відповідати національним стандартам, технічним умовам виробника, технічним вимогам Замовника.

Разом з товаром Постачальник в обов’язковому порядку повинен передати Замовнику документи на всю партію, що підтверджують безпечність та якість харчових продуктів, у тому числі забезпечують їх простежуваність, відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, а саме: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень), завірені Постачальником, відповідно до вимог чинного законодавства у відповідності до наказу Міністерства юстиції України від 18.06.2015р. № 1000/5. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ГОСТ та/або ДСТУ та/або ТУ У на цей вид товару і становити не менше 85% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Тара та упаковка товару:

Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням.

Строк (термін) поставки товару: партіями (частинами) до 31.12.2021 року. Поставка товару здійснюється за попередньою заявкою Замовника, але не пізніше 3 робочих днів з моменту подання заявки Замовником (орієнтовно один раз на місяць).

Місце поставки товару: Волинська область, місто Луцьк, вул. Стрілецька, 6

Популярні розділи та сервіси