Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухофрукти (яблука, груші, сливи)»

НАЗАД
27 вересня 2023 10:05

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Сухофрукти (яблука, груші, сливи),

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 -  15330000-0  Оброблені фрукти та овочі Сухофрукти (яблука, груші, сливи)

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1495, м. Житомир, 10025, код за ЄДРПРОУ 14321914, категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 — 15330000-0  Оброблені фрукти та овочі.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2023-09-25-002019-c.

4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-25-007584-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 406 000,00 грн. (чотириста шість тисяч шість гривень 00 коп.) згідно з кошторисом на 2023 рік.

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2023 рік  становить 406 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

          № зп

Найменування

Один. виміру

Кількість

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

6

1

Сухофрукти (яблука, груші, сливи)

(код за ДК 021:2015:

(15332410-1 Сухофрукти)

кг

7000,0

Товар не  повинен мати гнилих, пліснявих, горілих фруктів, повинен бути без ушкоджень шкідниками, на упаковці вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника, без шкідливих домішок, без ГМО, відповідають ДСТУ 8494:2015, ДСТУ 8471:2015 що діють на території України.

Пакування: поліпропіленові мішки масою до 25 кг.

Строк поставки:

до 25.12.2023 року за заявкою Замовника

Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник.

Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт.

Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника.

Упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. При поставці повинна дотримуватись цілісність упаковки та санітарно-технічні вимоги.

Товар повинен бути без синтетичних барвників,  ароматизаторів,  підсолоджувачів,  підсилювачів смаку,  консервантів, та відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ.

Популярні розділи та сервіси