Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухарі та печиво»

НАЗАД
20 липня 2021 11:09

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Краматорський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 2382): м. Краматорськ, вул. Марата, 16, 84301; код за ЄДРПОУ – 14321883; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): печиво пісочне з фруктовою начинкою; 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-04-23-007195-b 

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

(печиво пісочне з фруктовою начинкою)

№ з/п

Найменування товарів

Од. виміру

Кількість

1

Печиво пісочне з фруктовою начинкою

       кг

2500,00

1. Терміни придатності товару повинні становити не менше 75% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Замовника.                                                         

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3. Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5. Якість товару повинна відповідати чинним нормативним документам, які регламентують безпеку та якість на дату поставки товару, і підтверджуватись відповідними документами (декларація ( в тому числі декларація про відповідність) / протокол (у тому числі протокол випробувань) / звіт / висновок / свідоцтво / сертифікат (у тому числі сертифікат відповідності) або будь-який інший документ, що підтверджує виконання визначених вимог, які стосуються об’єкта оцінки відповідності) на кожну партію Товару, які надаються під час постачання Товару.                                                                                                           

6. Печиво згідно ДСТУ 3781:2014 має бути:.

- зовнішній вигляд: печиво з фруктовою начинкою повинне бути без вм’ятин, краї печива рівні чи фігурні, без пошкоджень, поверхня непідгоріла, без здутин, пухирців, що лопнули;

- смак і запах: властиві печиву цієї назви, без сторонніх запахів та присмаків;

-колір: властивий печиву цієї назви, різних відтінків, рівномірний;

6.1.Товар повинен бути фасованим у коробки , згідно з чинною нормативною документацією, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

6.2. На кожній пакувальній одиниці чи етикетці зазначається:

- назва продукту;

- назву країни-виробника ;

- назву, поштову та юридичну адресу, телефон  підприємця-виробника;

- товарний знак виробника (за наявності);

- масу нетто в кілограмах або грамах;

- дату виготовлення та строк придатності, дату пакування (число, місяць, рік);

- штриховий код;

- позначення цього стандарту;

- умови зберігання (температурний режим, відносну вологість повітря).

7. Термін поставки товару до 24.12.2021 року.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 240000 грн. 00 коп. з ПДВ... заплановано в бюджетному запиті – печиво пісочне з фруктовою начинкою; 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 2500 кг, а саме: печиво пісочне з фруктовою начинкоб – 2500 кг Очікувана вартість предмета закупівлі: 240 000 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на печиво пісочне з фруктовою начинкою; 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 2500 кг, а саме: печиво пісочне з фруктовою начинкою  – 2500 кг., та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси