Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів»

НАЗАД
16 липня 2021 08:38

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Луганський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): вафлі, печиво «Марія», печиво з фруктовою начинкою, печиво вівсяне; 15820000-2 – Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-04-20-000492-c. 

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1

Вафлі

ДСТУ 4033:2018

Якість повинна відповідати    ДСТУ 4033:2018

Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

кг

1000,0

2

Печиво «Марія»

ДСТУ 3781:2014

Якість повинна відповідати   ДСТУ 3781:2014

Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

кг

1000,0

3

Печиво з фруктовою начинкою

ДСТУ 3781:2014

Якість повинна відповідати   ДСТУ 3781:2014

Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

кг

1000,0

4

Печиво вівсяне

ДСТУ 3781:2014

Якість повинна відповідати   ДСТУ 3781:2014

Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

кг

1000,0

Товар повинен мати відповідне пакування та маркування. Тара для пакування повинна бути новою, чистою, сухою, міцною, непошкодженою, без сторонніх запахів, виготовленою у відповідності до діючої нормативно-технічної документації. Матеріали, використані для пакування, повинні бути безпечні для використання. Упаковка при передачі повинна бути неушкодженою і забезпечувати цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 246 700 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – вафлі, печиво «Марія», печиво з фруктовою начинкою, печиво вівсяне; 15820000-2 – Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 4 найменування.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 246 700 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на вафлі, печиво «Марія», печиво з фруктовою начинкою, печиво вівсяне; 15820000-2 – Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 4 найменування та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси