Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сосиски вищого ґатунку та Сардельки вищого ґатунку»

НАЗАД
05 жовтня 2023 13:59

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

М'ясопродукти

(Сосиски вищого ґатунку та Сардельки вищого ґатунку)

Код за ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти

           (на виконання постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 9 прикордонний загін імені Січових стрільців (військова частина 1495):  10025, Україна, місто Житомир; код за ЄДРПОУ – 14321914; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у

разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви

відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за

М'ясопродукти (Сосиски вищого ґатунку та Сардельки вищого

ґатунку) Код за ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти

Вид та ідентифікатор закупівлі:

 Відкриті торги з особливостями - UA-2023-10-03-008335-a

Ідентифікатор річного плану закупівлі:  UA-P-2023-10-03-004429-а

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації:

          № зп

Найменування

Один. виміру

Кількість

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

6

1

 

 

 

 

 

 

 

 

Сосиски вищого ґатунку

(ДСТУ 4436:2005)

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

2000

Сосиски вищого ґатунку повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси  варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону  України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових  продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів.

Сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків  у штучній оболонці діаметром від 14 до 32 мм і довжиною до 14 см та  розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під  вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені  центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою  нетто не більше 3 кг.

Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до  використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я  України.

Строк поставки:

за заявкою  до 27.12.2023р

2

 

Сардельки

вищого ґатунку

(ДСТУ 4436:2005)

кг

2000

Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси  варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону  України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових  продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів.

Сардельки повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок  батончиків у штучній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см  та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під  вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені  центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою  нетто не більше 3 кг.

Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до  використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я  України. 

Строк поставки:

за заявкою  до 27.12.2023р

Місце поставки товару: Житомирська область, місто Житомир.

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15130000-8

за рахунок загального фонду, відповідно до кошторису та Річного плану

закупівель на 2023 рік  за КПКВК 1002030с.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 530 000,00 грн. ( п’ятсот тридцять тисяч  грн., 00 коп.).

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснено на підставі розрахунку середньої ціни, шляхом підсумкового моніторингу цін.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом наданої від постачальників інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 (зі змінами), наказу Адміністрації Державної  прикордонної  служби  України  від  09.09.2019  № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель»(зі змінами).

Термін постачання — з дати укладання договору до 27 грудня 2023 р.

Популярні розділи та сервіси