Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сирні продукти. Твердий сир»

НАЗАД
25 сiчня 2024 10:31

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

 

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Сир твердий сичужний (не менше 50% жиру)

за кодом ДК 021:2015 – 15540000-5 «Сирні продукти»

(деталізований код ДК 021:2015 – 15544000-3

– «Твердий сир»)

Відкриті торги з Особливостями

 

UA-2024-01-24-014639-a

1 518 000,00 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

Зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру

Смак і запах: специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Дозволено наявність присмаку пастеризації

Консистенція: тісто пластичне, ніжне однорідне, злегка крихке. Рисунок на розрізі вічка круглої, овальної чи довільної форми. Дозволено відсутність рисунка, наявність невеликих пустот

Колір: однорідний за всією масою, від білого до жовтого

Форма головки сиру: бруски, циліндри, сфери тощо

Кінцевий термін придатності під час поставки до замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання від 0 С до +8 С.

Тара та упакування товару: тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Головки сиру (маса нетто не більше 8 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження сир додатково повинен  упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг.

Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням.

Маркування:   головок сиру в парафіновому покриві наноситься безпосередньо на головку сиру, а сирів у полімерній плівці або комбінованих сплавах  – на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації , визначеної ДСТУ 6003:2008, 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні  умови».

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

На маркуванні пакувальної одиниці (ящика) зазначається інформація, визначена ДСТУ 6003:2008, 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні  умови».

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних продуктів Постачальником.

 

Популярні розділи та сервіси