Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сирі олії та тваринні і рослинні жири»

НАЗАД
13 серпня 2021 14:48

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): сало шпик солене, 15410000-5 – Сирі олії та тваринні і рослинні жири за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-03-004936-b

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Сало шпик солене

Товар. Сало – шпик солене, має відповідати нормативно – правовим документам на цей вид продукції та відповідному ТУ, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Зовнішній вигляд – пласти шпика закручені в рулет з додаванням спецій та часнику, краї рівні, поверхня чиста, без залишків щетини, забруднень, плям, синців.  Товщина шпику в тонкій частині повинна бути не менше 1 – ого сантиметра.

Пакування і тара. Зазначений продукт має бути у вакуумній упаковці , вагою від 1,0 до 3,0 кг.. Транспортне пакування – сало повинно бути укладено в ящики з гофрованого картону(картонні ящики) згідно з ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014, IDT) масою нетто не більше ніж 20 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію: назва товару, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання.

Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника. Загальний  термін зберігання товару повинен бути не менше 3 місяців.

кг

1000,0

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 80000 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – сало шпик солене, 15410000-5 – Сирі олії та тваринні і рослинні жири за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування –1000,0 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 80000 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на сало шпик солене, 15410000-5 – Сирі олії та тваринні і рослинні жири за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 1000,0 кг та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси