Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир твердий 50%»

НАЗАД
16 лютого 2024 11:34

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі сирні продукти (Сир твердий 50% ДСТУ 4421:2005) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб його категорія:

Найменування:

ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 1492

Код ЄДРПОУ:

14321475

Категорія:

Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015:15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий 50% ДСТУ 4421:2005) Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-02-08-003424-а

Очікувана вартість предмета закупівлі: 959 400,00 грн.

Обґрунтування очікуваної вартості: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено загальнодоступною інформацією щодо цін та асортименту товарів, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках, дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань, офіційних статистичних видань, в тому числі іноземних, тощо). Інформацію, отриману шляхом проведення запиту потенційним постачальникам щодо ціни та наявності відповідного товару, згідно примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: за пунктом 3 розділу ІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 959 400,00 грн згідно з кошторису на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Назва предмета закупівлі

Сирні продукти (Сир твердий 50% ДСТУ 4421:2005)

Код ДК 021:2015

15540000-5

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

- (за кодом за ДК 021:2015 код 15540000-5Сирні продукти (Сир твердий 50% ДСТУ 4421:2005)

Кількість поставки товару

4 680,00 кг

Місце поставки товару

Україна, Київська обл., м. Бориспіль, ОКПП «Київ» 08307.

Орієнтовні строки поставок

лютий 2024 – 800,00 кг

травень 2024- 800,00кг

серпень 2024 -800,00кг

жовтень 2024 800,00кг

грудень 2024-1480,00 кг

Технічні характеристики товару

1. Сир твердий сичужний (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50 %) повинен відповідати ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Головки сиру (маса нетто не більше 3 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження сир додатково повинен упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування головок сиру в парафіновому покриві наноситься безпосередньо на головку сиру, а сирів у полімерній плівці або комбінованих сплавах – на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації, визначеної ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови».

На маркуванні пакувальної одиниці (ящика) зазначається інформація, визначена ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови».

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання сиру твердого сичужного в день його постачання до замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання від 0 0С до 8 0С.

Додаткові вимоги:

1. Постачальник гарантує якість товару, згідно санітарно-технічних вимог, яка повинна відповідати найвищому рівню технологій і стандартів, існуючих в країні виробника на аналогічний товар та підтверджує її відповідними документами (якісне посвідчення, декларація виробника, висновки, тощо).

2. Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника протягом дії договору за узгодженим графіком.

Популярні розділи та сервіси