Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%)»

НАЗАД
02 жовтня 2023 09:53

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%), ДСТУ 4421:2005 за  ДК 021:2015: 15540000-5

Сирні продукти

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-09-22-012035-a

702 000,00

Сир твердий  (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%) повинен відповідати ДСТУ 4421:2005 "Сири тверді (український асортимент). Технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Головки сиру (маса нетто не більше 3 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження сир додатково повинен упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання.

Маркування головок сиру в парафіновому покриві наноситься безпосередньо на головку сиру, а сирів у полімерній плівці або комбінованих сплавах - на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації, визначеної ДСТУ 4421:2005 "Сири тверді (український асортимент). Технічні умови". На маркуванні пакувальної одиниці (ящика) зазначається інформація, визначена ДСТУ 4421:2005 "Сири тверді (український асортимент). Технічні умови" .

Маркування має бути виконане державною мовою згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання сиру твердого в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання від 0 С до 8 С.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50%), ДСТУ 4421:2005

Популярні розділи та сервіси