Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сир твердий (50% жирності)»

НАЗАД
09 лютого 2022 15:21

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710

(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Сир твердий (50% жирності)

за кодом ДК 021:2015 – 15540000-5 - «Сирні продукти»

(код ДК 021:2015 – 15544000-3 - «Твердий сир»)

 

Відкриті торги

UA-2022-01-27-007027-c

840 000 грн.

з ПДВ

Сир твердий (50% жирності)

ДСТУ 4421:2005; ДСТУ 6003:2008

Якісні  показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів.

Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Сир твердий (сичужний) 50 % жирності в сухій речовині не повинен мати дефектів кірки сирів, а саме: осипання парафіну, загнивання, блідості, розтріскування, пліснявіння. Не допускається постачання сиру згірклого, пліснявого, з тухлим і сальним присмаками, запахами нафтопродуктів, хімікатів, з сторонніми домішками, з загубленою формою (розплавлені, здуті), з "гнильним колодязем", значними тріщинками, з глибокою зачисткою (більш ніж 2-3 см), з дуже підіпрілою кіркою, з порушенням герметичності плівки. Сир не повинен бути мокрим і клейкуватим. У продукті не повинні використовуватися жири та білки немолочного походження, а також будь-які стабілізатори і консерванти ГМО, тощо.

Пакування: згідно з діючим ДСТУ, ТУ.

Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника.

Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм.

Популярні розділи та сервіси