Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сіль кухонна. Загальні технічні умови»

НАЗАД
29 серпня 2023 12:46

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Технічні вимоги

1. Сіль кухонна (кам’яна, мелена, першого ґатунку, без добавок, помел № 0) повинна відповідати ДСТУ 3583:2015 «Сіль кухонна. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Сіль кухонна повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток, мішки поліетиленові або з інших полімерних матеріалів. Вага нетто солі кухонної у мішку повинна бути не більше 25 кг. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару штампуванням, друкуванням чи фарбуванням за трафаретом або на етикетку (ярлик), що вшивається до мішка одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням інформації визначеної ДСТУ 3583:2015. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін зберігання солі кухонної повинен становити не менше 20 місяців з дня її поставки на склад замовника.

Учасник у складі тендерної документації повинен надати наступний перелік документів:

1) Детальний опис основних характеристик товару (технічні характеристики товару) відповідно до Технічного завдання;

2)  Оригінал декларації виробника;

3) Гарантійний лист, щодо відповідності якості товару (який пропонується на постачання) вимогам замовника відповідно до Технічного завдання.

Популярні розділи та сервіси