Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сік яблучний, Сік мультивітамінний»

НАЗАД
01 листопада 2023 16:30

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сік яблучний, ДСТУ 7159:2010, 8593:2015; Сік мультивітамінний, ДСТУ 7159:2010, 8593:2015; Сік апельсиновий, ДСТУ 7159:2010, 8593:2015

за ДК 021:2015: 15320000-7

Фруктові та овочеві соки

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-10-25-008924-a

72 000,00

Сік фруктовий (плодово-ягідний) яблучний, мультивітамінний, апельсиновий повинен відповідати ДСТУ 7159:2010 "Консерви. Соки відновлені Загальні технічні умови" та/або ДСТУ 8593:2015 «Консерви. Соки та сокові продукти. Морси. Загальні технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Сік повинен бути розфасований у скляні банки місткістю не більше 3,0 дм³, що закупорюється металевими лакованими кришками або пакети з комбінованих матеріалів на основі паперу або картону, поліетиленової плівки і алюмінієвої фольги, чи на основі алюмінієвої фольги і полімерної плівки ємністю не більше 2,0 дм³.

Всі пакувальні матеріали та тара повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання.

Кожна пакувальна одиниця маркується за допомогою наклеювання етикетки або безпосереднього нанесення на тару типографським, літографським або іншим способом інформації визначеної ДСТУ 7159:2010 "Консерви. Соки відновлені Загальні технічні умови", ДСТУ 8593:2015 «Консерви. Соки та сокові продукти. Морси. Загальні технічні умови".

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання соку в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 10 місяців.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сік яблучний, ДСТУ 7159:2010, 8593:2015; сік мультивітамінний, ДСТУ 7159:2010, 8593:2015; сік апельсиновий, ДСТУ 7159:2010, 8593:2015

Популярні розділи та сервіси