Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Шинка варено-копчена»

НАЗАД
17 квiтня 2024 16:38

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля за кодом ДК 021: 2015 15130000-8 М’ясопродукти (Шинка варено-копчена зі свинини вищого сорту).

З метою якісного та безперебійного забезпечення продовольством персоналу 18 загону морської охорони в межах встановлених норм забезпечення, військовій частині 1560 необхідно здійснити закупівлю Шинка варено-копчена зі свинини вищого сорту. Було прийняте рішення про проведення закупівлі Шинка варено-копчена зі свинини вищого сорту.

Військовою частиною 1560 Регіонального морського управління Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м. Ізмаїл, відповідно до постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178, було оголошено про проведення відкритих торгів з особливостями UA-2024-04-08-010356-a.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 163 800,00 грн. з ПДВ (згідно моніторингу).

Шинка варено-копчена зі свинини вищого сорту

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Шинка варено-копчена зі свинини вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4668:2006 «Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Шинка варено-копчена зі свинини вищого сорту має бути виготовлена у вигляді батонів з чистою сухою поверхнею, без пошкодження оболонки, або без сітки, перев'язані шпагатом (нитками) хрестоподібно - у міхурах або уздовж та в поперек - в інших оболонках, або без перев'язування з або без петлі для підвішування. М'язова тканина рожево-червоного кольору без сірих плям, колір жиру (сала) білий або з світло-рожевим відтінком. Форма: циліндрична, овальна, кругла, у формах - овальна, прямокутна, циліндрична або іншої форми. Запах: шинковий, приємний, смак солонуватий, безстороннього присмаку і запаху. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія шинки повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4668:2006 «Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови».

4. Строк придатності напівкопчених ковбас вищого сорту в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 90 %.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

1

Шинка варено-копчена зі свинини вищого сорту

кг

900,00

Популярні розділи та сервіси