Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Шинка копчена, грудинка копчена, ковбаса напівкопчена вищого сорту, сардельки вищого сорту»

НАЗАД
28 грудня 2021 12:12

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015 - 15130000-8 М’ясопродукти (Шинка копчена, грудинка копчена, ковбаса напівкопчена вищого сорту, сардельки вищого сорту)

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2144 Львівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

3. Код ЄДРПОУ:14321653

4. Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Шинка копчена, грудинка копчена, ковбаса напівкопчена вищого сорту, сардельки вищого сорту)

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-22-007522-c

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 957003,00 грн.

№ з/п

Найменування

К-ть, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

ЛОТ №1

 Шинка копчена ДСТУ 4668:2006

650,00

Поверхня повинна бути сухою, без слизу, цвілі та яких-небудь пошкоджень. Колір тканин повинен бути рожево-червоного кольору, без сірих плям, шматки при нарізанні не розпадаються. Запах  приємний, з ароматом спецій, без стороннього смаку і запаху , смак солонуватий.

Форма: закруглена, без кісток.

Консистенція: пружна

Тара (картонні ящики) повинна забезпечувати збереження продукції при її транспортуванні та зберіганні: повинна бути міцною, сухою та чистою.

Фасування в вакуумних поліетиленових упаковках вагою від 0,5 до 1 кг.

На кожній упаковці повинна бути інформація:  назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО що має бути зазначено на упаковці.

Товар має бути без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО, вітчизняного виробництва, натурального походження.

Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ:

4668:2006

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

ЛОТ №2

Грудинка копчена ДСТУ 4668:2006

650,00

Має бути виготовлена з сала свинини з шарами м’яса, з додаванням спецій та прянощів. Смак та запах приємний, без сторонніх смаків та запахів.

Фасування в вакуумній упаковці поліетиленових упаковках вагою від 1 до 3 кг.

На кожній упаковці повинна бути інформація:  назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО що має бути зазначено на упаковці.

Товар має бути без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО, вітчизняного виробництва, натурального походження.

Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ:

4668:2006

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

ЛОТ №3

Ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005

3700,00

Запах та смак: властивий даному продукту, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху;

Пакування: повинна бути у полімерній або натуральній оболонці та запакована в вакуумну упаковку;

Продукт повинен мати чисту,суху поверхню без плям та ушкоджень;

Не допускається продукт з: пліснявою, слиззю на оболонці;

Батони повинні бути прямі. Пружної консистенції

Вигляд фаршу в розрізі:фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям та порожнин;

Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності.

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

ЛОТ №4

Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005

2400,00

Зовнішній вигляд: батончики сосисок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків.

Консистенція: ніжна, соковита, пружна – визначається в гарячому стані.

Вигляд фаршу на розрізі: рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям.

Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

У складі має бути не менше 70 % м’яса.

Строк придатності на момент поставки повинен становити  не менше 90% від загального терміну зберігання.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством. 

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.)

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньоринкової.

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам замовника, учасники повинні завантажити в електронну систему закупівель пояснюючу записку в довільній формі, підписаною уповноваженою особою учасника, що містить інформацію про відповідність усім технічним вимогам замовника.

Популярні розділи та сервіси