Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукти харчування та сушені продукти різні (повсякденний набір сухих продуктів № 10)»

НАЗАД
04 серпня 2021 12:00

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15890000-3 Продукти харчування та сушені продукти різні (повсякденний набір сухих продуктів № 10)

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2144 Львівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

3. Код ЄДРПОУ:14321653

4. Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 – 15890000-3 Продукти харчування та сушені продукти різні (повсякденний набір сухих продуктів № 10).

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-07-28-0002073-b

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 444000,00 грн.

Найменування

товару

Якісні характеристики товару

Од.

виміру

К-ть

1

 Повсякденний набір сухих продуктів № 10

Повсякденний набір сухих продуктів №10 кожний прийом їжі упаковується в окремий рукав з поліетиленової плівки відповідно до таблиці №1.

Повсякденний набір сухих продуктів №10 (варіант 1) (Норма № 10 затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 426) повинен відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів.

При виготовленні поліетиленових рукавів для повсякденного набору сухих продуктів застосовується плівка поліетиленова М, захисного кольору, рукав відповідно до ГОСТу 10354-82. На всі матеріали та складники повинні бути надані відповідні сертифікати.

На одній зі сторін кожного внутрішнього рукава наноситься відповідне маркування за прийомами їжі, а на зовнішньому, крім того, вказується калорійність, адреса пакування, умови зберігання, дата виготовлення та термін придатності.

Повсякденний набір сухих продуктів повинен бути стійким (не втрачати своїх якостей) до вологи, гниття, грибків, витримувати тривалий вплив води.

Повсякденний набір сухих продуктів повинен бути стійким до тривалого впливу сонячних променів.

Конструкція повсякденних наборів сухих продуктів повинна бути максимально зручною для користування в польових умовах.

Зберігання повсякденного набору сухих продуктів повинно здійснюватися при температурі від 13ºС до +20ºС та відносній вологості не більше 70%.

Сипучі та пастоподібні комплектуючі повсякденного набору сухих продуктів фасуються в стіки або пакети з плівки методом термоформування фасувальними машинами, або упаковку, яка розроблена виробником для відповідного продукту, що підлягає упакуванню.

З’єднання пакувального рукава повинно бути виконане методом термоформування.

Поверхня виробів повинна бути гладкою, без забруднень, механічних пошкоджень у вигляді переломів, вм’ятин, тріщин, надривів та наскрізних отворів.

На поверхні виробів допускаються незначні напливи та сліди від формуючих елементів, що не погіршують якість та зовнішній вигляд.

Повсякденні набори сухих продуктів повинні пакуватися в картонні коробки по 5-12 штук в кожній коробці. Картонні коробки для пакування повсякденних наборів сухих продуктів повинні відповідати вимогам ТУ виробника з показниками не гіршими, ніж у ГОСТ 13513 і ГОСТ 13516.

к-т.

3000,00

Таблиця №1

№ з/п

Найменування

Одиниця виміру

Сніданок

Обід

Вечеря

Всього штук/гр.

1.

Галети з борошна пшеничного першого сорту

пачка/

грам

2/100

2/100

2/100

6/300

2.

Консерви м'ясо-рослинні в асортименті:

«Каша перлова з яловичиною»

«Каша гречана з яловичиною»

банка/

грам

1/325

-

1/325

2/650

3.

Консерви м'ясні (сніданки м'ясні вищого сорту)

банка/

грам

-

1/325

-

1/325

4.

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

банка/

грам

1/100

-

-

1/100

5.

Мед натуральний

стік/

грам

-

-

2/40

2/40

6.

Кава розчинна

стік/

грам

1/2

-

-

½

7.

Чай чорний натуральний

пакетик/

грам

-

1/2

1/2

2/4

8.

Цукор

пакетик/

грам

1/30

1/30

1/30

3/90

9.

Серветки гігієнічні вологі

штук

1

1

1

3

10.

Серветки паперові

штук

1

1

1

3

ВСЬОГО:

грам

557

457

497

1511

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.)

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньоринкової.

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам замовника, учасники повинні завантажити в електронну систему закупівель пояснюючу записку в довільній формі, підписаною уповноваженою особою учасника, що містить інформацію про відповідність усім технічним вимогам замовника.

Популярні розділи та сервіси