Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукція тваринництва та супутня продукція. Яйця курячі столові 1 категорії (сорту)»

НАЗАД
26 вересня 2023 09:17

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Яйця курячі столові 1 категорії (сорту),

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 -  03140000-4  Продукція тваринництва та супутня продукція

Яйця курячі столові 1 категорії (сорту)

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1495, м. Житомир, 10025, код за ЄДРПРОУ 14321914, категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 — 03140000-4  Продукція тваринництва та супутня продукція.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2023-09-20-004356-b.

4.Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-20-012587-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 663 600,00 грн. (шістсот шістдесят три тисячі шістсот гривень 00 коп.) згідно з кошторисом на 2023 рік.

 

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2023 рік  становить 663 600,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

 

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

          № зп

Найменування

Один. виміру

Кількість

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

6

1

Яйця курячі столові 1 категорії (сорту)

 

шт.

 158 000

Яйця повинні бути доброякісним (свіжим), розсортованими за класами та категоріями і виробленими під державним ветеринарно-санітарними контролем та наглядом, шкаралупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові та посліду, маса яйця 1 категорії становить 53-62,9 грама, розфасовані в лотках та в картонних ящиках по 360 шт. відповідно без шкідливих домішок, без ГМО, відповідають ДСТУ 5028:2008, що діє на території України; 

Строк поставки:

за заявкою  до 25.12.2023р

Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник.

Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт.

Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника.

Постачальник здійснює поставку продукції спеціалізованим автомобільним транспортом з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам.

Упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. При поставці повинна дотримуватись цілісність упаковки та санітарно-технічні вимоги.

Товар повинен бути без синтетичних барвників,  ароматизаторів,  підсолоджувачів,  підсилювачів смаку,  консервантів, та відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ.

Популярні розділи та сервіси