Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Послуги з організації гарячого харчування (сніданок, обід, вечеря)»

НАЗАД
10 сiчня 2024 09:16

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Технічні вимоги

до предмета закупівлі

Харчування військовослужбовців здійснюється Виконавцем у закладах громадського харчування (ресторан, кафе, громадська їдальня), згідно норми №1 постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 №426 (з замінами).

Заклад громадського харчування (ресторан, кафе, громадська їдальня) повинен розташовуватися на відстані не більше ніж 1,5 км від Торгового центру Аркадія (м. Київ, вул. Борщагівська, 154А) та розміщувати за один прийом їжі не менше 100 осіб.

Термін надання послуг – 5 (п’ять) днів на тиждень, в тому числі у святкові та неробочі дні.

Час приймання їжі: Сніданок – з 07 год. 20 хв. До 07 год. 50 хв.; обід – з 12 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв.; вечеря – з 17 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. В окремих випадках час прийому їжі може бути змінений за домовленістю сторін.

Предмет закупівлі включає наступні послуги:

Найменування послуги

Одиниця виміру

Кількість

1

Послуги з організації гарячого харчування (сніданок,обід,вечеря)

послуга

36 500

Послуги з організації гарячого харчування передбачають забезпечення військовослужбовців триразовим харчуванням (сніданок, обід, вечеря) з доведенням згідно норми №1 постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 №426 (з замінами). Кількість військовослужбовців на харчування узгоджується Замовником кожного дня.

Послуги повинні бути якісними та відповідати вимогам діючих стандартів. Відповідальність за виконання норм харчування, розподіл продуктів харчування при триразовому харчування і якість продуктів харчування та продовольчої сировини, готової продукції покладається на Виконавця.

Ціни на послуги повинні бути вказані з урахуванням витрат на придбання продуктів, що використовуються для приготування їжі, усіх витрат на приготування їжі, транспортних витрат, а також сплати всіх податків, зборів і обов’язкових платежів із розрахунку забезпечення щоденним триразовим харчуванням військовослужбовців відповідно до Заявки.

Виконавець при наданні послуг, що є предметом закупівлі, повинен:

- забезпечити надання послуг на підставі заявки Замовника;

- розробляти та узгоджувати із Замовником проект меню на тиждень. Меню повинно бути збалансоване по білках, жирах, вуглеводах та енергетичній цінності (калорійності), відповідно до норм харчування.

- забезпечувати протягом надання послуг їдальню та харчоблок необхідним посудом, кухонним інвентарем, сан. спецодягом, миючими і дезінфікуючими засобами, мати власне обладнання та здійснювати його технічне обслуговування, здійснювати прання санітарного одягу, вживати заходи щодо забезпечення дотримання правил пожежної безпеки.

- забезпечити належне санітарне утримання приміщень харчоблоків, технологічного обладнання та інвентарю;

- забезпечити наявність технологічними картками та іншою технологічною документацією кожну страву, що буде готуватись на харчоблоці;

- дотримуватись, щоб харчування було повноцінним, безпечним, якісним, збалансованим та раціональним;

- комплектувати штат працівників харчоблоків кваліфікованими кадрами, що мають досвід роботи та професійну освіту та забезпечувати своєчасне й обов'язкове проходження медоглядів відповідно до вимог чинного законодавства, мати медичні книжки з датою допуску на роботу на момент укладання договору;

- забезпечити наявність із розрахунку при кількості осіб, що харчуються від 51 до 150 чоловік – 3 кухарі;

- забезпечувати приготування їжі лише з безпечних і якісних продуктів харчування і продовольчої сировини, додержуватись умов і термінів їх зберігання, технології виготовлення страв, правил особистої гігієни працівників та обслуговуючого персоналу;

- суворо дотримуватися правил приймання надходження продуктів, вимог кулінарної обробки харчових продуктів, термінів зберігання та реалізації продуктів, що швидко псуються;

- на всі продовольчі товари мати сертифікати відповідності, санітарно – технічні висновки.

Популярні розділи та сервіси