Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Печиво «Марія» або еквівалент»

НАЗАД
18 березня 2024 10:22

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15820000-2 «Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

2. Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

3. Код ЄДРПОУ:14321736

4. Назва предмета закупівлі: Печиво «Марія» ДСТУ 3781:2014 або еквівалент

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 02-20-011360-а

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: м. Краматорськ Донецької області, м. Золотоноша Черкаської області.

9.Очікувана вартість предмета закупівлі: 510 480,00 грн.

Назва предмета закупівлі:

Печиво «Марія» ДСТУ 3781:2014 або еквівалент

Код ДК 021:2015:

15820000-2 «Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів»

№ з/п

Найменування товару

Кількість,

кг.

Найменування та опис технічних характеристик, що вимагаються замовником

1

Печиво «Марія» ДСТУ 3781:2014 або еквівалент

12000,00

ПЕЧИВО «МАРІЯ» або еквівалент – повинне відповідати ДСТУ 3781:2014 "Печиво. Загальні технічні умови", Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Печиво повинне бути розфасоване у картонні ящики (коробки) з вкладишами, виготовленими з полімерного матеріалу. Допускається використання ящиків без вкладишів. Для транспортування ящики (коробки) формуються на піддони.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування повинно бути виконане державною мовою, типографським, літографним або іншим способом, у доступній для сприймання формі. Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів". Термін придатності печива в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 %

Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника. Постачальник повинен протягом двох діб з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Постачальник разом з продукцією надає Замовнику накладну на товар, документи що підтверджують його якість, та всю супровідну документацію на кожну партію товару згідно вимог діючого законодавства.

Водій автотранспорту/ особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки та виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника.

Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом доби з моменту заявки замовника.

Місце поставки товару: м. Краматорськ Донецька область, м. Золотоноша Черкаська область.

Популярні розділи та сервіси