Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Печінка свинини заморожена»

НАЗАД
10 сiчня 2022 10:22

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Харківський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9951): м. Харків, вул. Клочківська 228, 61045; код за ЄДРПОУ – 14321742; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Печінка свинини заморожена; 15110000-2 - М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-30-010999-с

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Печінка свинини заморожена

Печінка свинини заморожена, повинна бути чиста, без згустків крові, лімфатичних вузлів, залишків зв'язок, без сторонніх запахів, без слизі. Поверхня свіжа, чиста, гладка, однорідна за структурою, без стороннього запаху, без зіпсованості. Печінка має бути відокремлена від жовчного міхура, зовнішніх кровоносних судин і лімфатичних вузлів. Відносна вологість 75%. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Не дозволяється двічі заморожена. Без ГМО. Колір-коричневий. Упакована в поліетиленові пакети та розфасована в картоні ящики вагою до 20 кг.

Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ 4590:2006.

кг.

1 650

1. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму.

2. Товар по якості та безпечності повинен відповідати діючим стандартам. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у Додатку № 2 до Тендерної документації. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості, що висуваються до товару, що є предметом закупівлі. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ або іншому діючому нормативному документу.

3. Маркування. Має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію.

Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо.

4. Обіг продуктів харчування повинен здійснюватися відповідно до гігієнічних вимог встановлених до харчових продуктів, про що надається довідка в довільній формі у складі тендерної пропозиції.

5. Термін придатності товару: Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80 % від загального терміну придатності товару.

6. Місце поставки. м. Харків, вул. Клочківська, 228.

Постачання продукції здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. На виконання цієї вимоги учасники зобов’язані у складі тендерної пропозиції письмово гарантувати дотримання вищезазначеного нормативно-правового акту в частині обов’язків суб’єктів господарської (підприємницької) діяльності під час обігу харчових продуктів при постачанні. За недодержання вищезазначених умов Замовник має право відмовитись від прийняття харчових продуктів, та вважати обов’язок здійснення поставки в день та час визначений під час замовлення – невиконаний в повному обсязі, про що надати лист-згоду у складі тендерної пропозиції

7. Термін поставки. До 20.12.2022.

8. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік, становить 81 427 грн. 50 коп. з ПДВ... заплановано в бюджетному запиті – Печінка свинини заморожена; 15110000-2 - М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, за КЕКВ - 2230 в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 1650,0 кг.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 81 427 грн. 50 коп. з ПДВ

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на печінку свинини заморожена; 15110000-2 - М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, за КЕКВ - 2230 в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 1650,0 кг., проведеного моніторингу та відповідно до розпорядження Адміністрації Держприкордонслужби №701-36448/0/6-21-Вих. від 02.12.2021 року.

Популярні розділи та сервіси