Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи. Яблуко»

НАЗАД
25 квiтня 2024 10:13

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710

 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Замовник:

1.1. Найменування: Військова частина 2253.

1.2. Місце знаходження: м. Чернігів, вул. Квітнева, 3-В, 14026.

1.3. Код за ЄДРПОУ: 14321765

1.4. Категорія: Правоохоронний орган

2. Номер в Prozorro –  UA-2024-04-22-008970-a

3. Здійснення закупівлі: запит пропозицій постачальників відповідно до «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами) та Закону України «Про публічні закупівлі».

4. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником – «Овочі, фрукти та горіхи» ДК 021:2015-03220000-9  «Яблуко», в кількості  3000,00 кілограм на очікувану вартість 60000 грн. (шістдесят тис грн. 00 коп.) з врахуванням ПДВ, а саме:

№ з/п, лот

Найменування продукту

Відповідно до пункту 14 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020 №1082 код ДК 021:2015:

Од. виміру

Загальна кількість

1.

 «Яблуко свіже»

ДСТУ: 8133:2015

 

         

03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи»

кг

3000,00

 

ВСЬОГО

кг

3000,00

 

5. Джерело фінансування: Державний бюджет України – загальний фонд.

6. Очікувана вартість закупівлі: Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась,  затверджений наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020  № 275 (зі змінами) та наказом АДПСУ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» від 09.09.2019 року №480-АГ (зі змінами)

Відповідно до «Звіту про результати підсумкового моніторингу» від 16.04.2024 року, використовувалась методика -  метод порівняння ринкових цін на товари/послуги (очікувана вартість).

Проаналізовано інформацію про ціни відповідно письмових запитів цінових пропозицій, наданих суб’єктами господарювання, а саме: ФОП «НІКОЛАЄВА Галина Олександрівна» код. 3276101587;  ФОП  «Радченко Інна Володимирівна» код. 3085621422;  ФОП «Мазаний В.В» код. 3322006677;

 Визначено найнижчу, очікувана, ціну по предмету закупівлі -  ФОП «НІКОЛАЄВА Галина Олександрівна» код. 3276101587;

Враховуючи надані найнижчі цінові пропозиції та лист про погодження закупівлі від АДПСУ №06.1.2/25248-24-Вих від 19.04.2024 року, щодо потреби, доцільності, кількості лимонів, за ціною, що не перевищує найнижчої цінової пропозиції та на підставі звіту про підсумковий моніторинг цін від 16 квітня 2024 року.

 

 

 

7. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Яблуко свіже

ДСТУ 8133:2015

Фасування:  Яблука упаковані в ящики з гофрованого картону по 10-25 кг. Без ГМО

Технічні вимоги: м'якоть яблука зазвичай біла або жовта, соковита і має солодку або кисло-солодку смакову властивість, не в`ялі, однакової зрілості, свіжі, величина плодів – середня, сухі без  механічних ушкоджень, не уражені  шкідниками і хворобами, без цвілі, загнивання, запарювання, сторонніх присмаків, із властивим для яблук запахом

 

Популярні розділи та сервіси