Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи. Апельсин»

НАЗАД
25 квiтня 2024 10:16

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710

 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Замовник:

1.1. Найменування: Військова частина 2253.

1.2. Місце знаходження: м. Чернігів, вул. Квітнева, 3-В, 14026.

1.3. Код за ЄДРПОУ: 14321765

1.4. Категорія: Правоохоронний орган

2. Номер в Prozorro –  UA-2024-04-22-008103-a

3. Здійснення закупівлі: запит пропозицій постачальників відповідно до «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами) та Закону України «Про публічні закупівлі».

4. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником – «Овочі, фрукти та горіхи» ДК 021:2015-03220000-9  «Апельсин», в кількості  2000,00 кілограм на очікувану вартість 140 000 грн. (сто сорок тисяч грн. 00 коп.) з врахуванням ПДВ, а саме:

№ з/п, лот

Найменування продукту

Відповідно до пункту 14 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020 №1082 код ДК 021:2015:

Од. виміру

Загальна кількість

1.

      

«Апельсин свіжий» ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007

03220000-9

«Овочі, фрукти та горіхи»

 

кг

2000,00

 

ВСЬОГО

кг

2000,00

 

5. Джерело фінансування: Державний бюджет України – загальний фонд.

6. Очікувана вартість закупівлі: Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась,  затверджений наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020  № 275 (зі змінами) та наказом АДПСУ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» від 09.09.2019 року №480-АГ (зі змінами)

Відповідно до «Звіту про результати підсумкового моніторингу» від 16.04.2024 року, використовувалась методика -  метод порівняння ринкових цін на товари/послуги (очікувана вартість).

Проаналізовано інформацію про ціни відповідно письмових запитів цінових пропозицій, наданих суб’єктами господарювання, а саме: ФОП «НІКОЛАЄВА Галина Олександрівна» код. 3276101587;  ФОП  «Радченко Інна Володимирівна» код. 3085621422;  ФОП «Мазаний В.В» код. 3322006677;

 Визначено найнижчу, очікувана, ціну по предмету закупівлі -  ФОП  «Радченко Інна Володимирівна» код. 3085621422;

Враховуючи надані найнижчі цінові пропозиції та лист про погодження закупівлі від АДПСУ №06.1.2/25248-24-Вих від 19.04.2024 року, щодо потреби, доцільності, кількості лимонів, за ціною, що не перевищує найнижчої цінової пропозиції та на підставі звіту про підсумковий моніторинг цін від 16 квітня 2024 року.

 

 

 

7. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Апельсин свіжий

ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007

Фасування: апельсини упаковані в ящики з картону по 10-30 кг. Без ГМО

Технічні вимоги: Апельсини мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, солодкі на смак, колір м’якоті оранжева, не в`ялі, без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без цвілі, загнивання, запарювання, сторонніх присмаків і запахів. Запах і смак-властиві апельсину. Відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України.

 

Популярні розділи та сервіси