Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оселедець солений з головою»

НАЗАД
24 липня 2023 10:24

ТЕХНІЧНІ УМОВИ (ВИМОГИ) ДО ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ

Оселедець солений з головою

код ДК 021:2015: 15230000-9 — Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба

1. Описи та характеристика товару

№ з/п

Найменування  товару

Од. виміру

Кількість

Технічні характеристики товару

Виробник товару*

Країна  походження товару**

1

2

3

4

5

6

7

1

Оселедець солений з головою

кг

1200

1. За зовнішнім виглядом: оселедець солений з головою повинен бути чистим, без механічних ушкоджень, з природним забарвленням для цього виду риби, без тьмяності та пожовтіння. Смак і запах – властивий оселедцю солоному.

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 8095:2015, нормативному документу на цей вид продукції та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. За фізико-хімічними показниками оселедець солений з головою повинен відповідати вимогам

вказаним в таблиці 1.

Пакування і тара – оселедець повинен бути вагою не менше 400г, розфасований в відра харчові пластикові вагою від 8кг до 10 кг. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

 

 

 * Зазначається учасником найменування виробника із зазначенням організаційно-правової форми (товариство з обмеженою відповідальністю, приватне підприємство тощо).

** Країною походження товару вважається країна, у якій товар був повністю вироблений або підданий достатній переробці відповідно до критеріїв, встановлених Митним кодексом України.

Таблиця 1 - Фізико-хімічні показники

Найменування показника

Характеристика

Консистенція

Щільна, соковита

Масова частка кухонної солі

8,0 – 12,0

Масова частка складових частин для продукції в

пакувальній ємкості, %, не менше:

- риби

- розчин розсолу

85,0

7,0

Наявність сторонніх домішок (в споживчій тарі)

Не допускається

Всі технічні та якісні характеристики запропонованого товару повинні відповідати усім  технічним та усім якісним характеристикам які висуває Замовник у «Технічні характеристики» до товару. Учасником обов’язкове надання у складі тендерної пропозиції повний опис запропонованого товару, фото запропонованого товару (коробки, упаковки тощо), посилання на вільні джерела інформації (сайт або інші) де міститься інформація з технічними та якісним характеристикам запропонованого товару (відповідності усіх технічних та якісних характеристик запропонованого товару, з усіма технічними та усіма якісними характеристиками замовленого товару), відомості про виробника запропонованого товару, та документальне підтвердження (сертифікат якості), повної відповідності усіх технічних та якісних характеристик запропонованого товару.

2. Постачання товару та технічні, якісні характеристики

Постачання товару здійснюється Учасником, відповідно до заявок (замовлень) Замовника. Місце поставки: м. Одеса, детальна інформація щодо місць поставки буде повідомлена Замовником лише Переможцю на етапі укладення/виконання договору про закупівлю.

Поставка товару здійснюється спеціалізованим автотранспортом Постачальника з дотримання санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування.

Кожна партія товару повинна супроводжуватися документами, що підтверджують його якість та придатність до використання (сертифікат якості, сертифікат відповідності тощо).

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва продукту, назва  та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності.

Строк придатності товару повинен становити не менше 75% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

При виявленні Замовником дефектів упаковки, простроченого терміну придатності товару, будь-якого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості вказаній заявці Замовника протягом трьох днів.

Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції:

1. У складі пропозиції для підтвердження якісних (технічних характеристик (технічних параметрів) та інших вимог до товару, учасником повинно бути надано документи, що підтверджують якість товару: сертифікат  якості виданий виробником (з зазначенням у сертифікаті якості усіх технічних характеристик (технічних параметрів) та усіх інших вимог до товару.

2. Надати скан-копії документів щодо наявності та якості необхідної матеріально-технічної бази, а саме: санітарний паспорт автомобіля (або інший документ, який засвідчує придатність транспортного засобу до перевезень продуктів харчування із зазначенням обов’язкових проведених санітарних заходів).

Популярні розділи та сервіси