Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оселедець солений, цілий з головою»

НАЗАД
27 лютого 2024 16:48

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4
1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Предмет закупівлі (товар): Оселедець солений, цілий з головою

код за ДК 021:2015: 15230000-9 Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 9971, код за ЄДРПОУ — 14321661.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Оселедець солений, цілий з головою код за ДК 021:2015: 15230000-9 Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-23-002360-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару.

Найменування

Технічні (якісні) та інші характеристики до предмету закупівлі

1.

Оселедець солений, цілий з головою

Оселедець солений, цілий з головою повинен відповідати вимогам ДСТУ 8095:2015.

За зовнішніми виглядом: оселедець солений з головою повинен бути чистим, без механічних ушкоджень, з природним забарвленням для цього виду риби, безпо тьмяності та пожовтіння. Смак і запах – властивий оселедцю солоному (з ароматом і смаком прянощів за їх додавання).

Пакування та тара. Оселедець повинен бути розфасований в ємності з полімерних матеріалів об'ємною вагою не більше 10 кг із кришкою, що закривається та запобігає витіканню продукту. Матеріал ємностей повинен бути дозволений до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 85 %.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та повинно містити наступну інформацію: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, дата фасування, дані про харчову та енергетичну цінність, термін та умови зберігання, відповідність товару вимогам ДСТУ 8095:2015. (може містити додаткову інформацію визначену виробником.)

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, відповідно до затвердженого кошторису на 2023 рік..

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 288 000,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до вимог наказів Адміністрації Державної прикордонної служби України від 09 вересня 2019 року №480-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами), Адміністрації Державної прикордонної служби України від 07 листопада 2022 року №570-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель товарів на період дії правового режиму воєнного стану та внесення змін до наказів Адміністрації Держприкордонслужби».

Популярні розділи та сервіси