Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Огірки свіжі (для споживання у свіжому вигляді)»

НАЗАД
27 вересня 2023 09:41

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Технічні вимоги

1. Огірки свіжі (для споживання у свіжому вигляді) повинні відповідати ДСТУ 3247-95 «Огірки свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Огірки свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто огірків свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів 5 повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути огірки одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3247-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін зберігання огірків свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

Популярні розділи та сервіси