Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясопродукти»

НАЗАД
20 липня 2021 11:14

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Краматорський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 2382): м. Краматорськ, вул. Марата, 16, 84301; код за ЄДРПОУ – 14321883; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): сардельки 1 сорту, ковбаса напівкопчена першого сорту; 15130000-8 М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-06-10-011368-d 

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

(сардельки 1 сорту, ковбаса напівкопчена першого сорту)

№ з/п

Найменування товарів

Од. виміру

Кількість

1

Сардельки 1 сорту

       кг

4500,00

2

Ковбаса напівкопчена першого сорту

кг

1575,00

1. Терміни придатності товару повинні становити не менше 90% від загального терміну його зберігання визначеного виду товару з дня постачання його на склад Замовника. Термін придатності товару повинен становити не менше 10 діб.

2. Умови зберігання Товару не мають бути порушені, упаковка товару повинна бути не пошкоджена.

3. Транспортні засоби, якими буде здійснюватися доставка, мають бути у відповідному належному технічному стані, згідно вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. № 363, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20.02.1998 р. №128/2568.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, безпечність товару та ін.

5.Якість товару повинна відповідати чинним нормативним документам, які регламентують безпеку та якість на дату поставки товару, і підтверджуватись відповідними документами (декларація ( в тому числі декларація про відповідність) / протокол (у тому числі протокол випробувань) / звіт / висновок / свідоцтво / сертифікат (у тому числі сертифікат відповідності) або будь-який інший документ, що підтверджує виконання визначених вимог, які стосуються об’єкта оцінки відповідності) на кожну партію Товару, які надаються під час постачання Товару.

6. Сардельки першого сорту згідно ДСТУ 4436:2005 мають бути:

- зовнішній вигляд: поверхня батончиків сардельок чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Фарш рівномірно перемішаний, без сірих плям, порожнин;

- консистенція: щільна;

-вид і колір на розрізі: від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин;

- запах та смак: смак приємний, в міру солоний, без сторонніх присмаку і запаху;

- Продукція повинна бути тільки вітчизняного походження.

Товар повинен бути запакований в вакуумну упаковку масою нетто не більше 3 кг, згідно з чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Ковбаса напівкопчена першого сорту згідно ДСТУ 4435:2005.

- зовнішній вигляд фаршу на розрізі: фарш рівномірно перемішаний, без сірих плям, порожнин;

- Форма: батони масою не більше 500 гр;

- Консистенція: щільна;

- Вид і колір на розрізі: від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин ;

- Запах та смак: смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів, копчення, без сторонніх присмаку і запаху;

- Продукція повинна бути тільки вітчизняного походження.

Товар повинен бути запакований в поліетиленову плівку або з матеріалу аналогічної якості вітчизняного виробництва згідно з чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені ковбаси мають бути запаковані в матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

6.2. На кожній пакувальній одиниці чи етикетці зазначається:

- назва продукту;

- назву країни-виробника ;

- назву, поштову та юридичну адресу, телефон  підприємця-виробника;

- товарний знак виробника (за наявності);

- масу нетто в кілограмах або грамах;

- дату виготовлення та строк придатності, дату пакування (число, місяць, рік);

- штриховий код;

- позначення цього стандарту;

- умови зберігання (температурний режим, відносну вологість повітря).

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 501 750 грн. 00 коп. з ПДВ... заплановано в бюджетному запиті – сарделька 1 сорту, ковбаса напівкопчена першого сорту; 15130000-8 М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 2 найменування – 6075 кг, а саме: сардельки 1 сорту – 4500 кг., ковбаса напівкопчена першого сорту – 1575 кг.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 501 750 грн. 00 коп. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на абрикоси, черешні, полуницю; 15130000-8 М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 2 найменування – 6075 кг, а саме: сардельки 1 сорту  – 4500 кг., ковбаса напівкопчена першого сорту – 1575 кг та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси