Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясопродукти (сосиски, сердельки, ковбаса варена, ковбаса напівкопчена)»

НАЗАД
08 лютого 2024 11:41

Обґрунтування технічних таякісних характеристик предмета закупівлі, розміру
бюджетного призначеннята очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування
предмета закупівлі
із зазначенням коду
ДК 021:2015

 

 

 

М’ясопродукти
(сосиски,

сердельки, ковбаса
варена, ковбаса
напівкопчена)

за кодом ДК
021:2015
15130000-8–
«М’ясопродукти»

Відкриті
торги з

Особливост
ями

UA-2024-02- 07-009523-a

1 157 937,50
грн.

з ПДВ.

обсяги
визначено
відповідно до очікуваної
потреби,в межах
кошторисних призначень на 2024 рік.
Очікувана
вартість
визначенана підставі
проведеного моніторингу цін.

Сосискивищого        сортуповинні
відповідатиДСТУ4436:2005«Ковбаси варені,сосиски,сардельки,хлібим’ясні. Загальнітехнічніумови»,ЗаконуУкраїни «Проосновніпринципитавимогидо безпечностітаякостіхарчових  продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігухарчових продуктів.

Сосискиповиннібутивиготовленіу
вигляді варенихковбасокбатончиківу штучнійоболонцідіаметромвід14до 32мм     ідовжиноюдо14смта розфасовані        у        рукав        (пакет)        з полімерних     газонепроникнихматеріалів під  вакуумом,      а      такожматеріали закордонного             виробництва,             що дозволені  центральниморганомвиконавчої владиусферіохорониздоров’яУкраїни, вагою  неттонебільше3 кг.

Матеріалиштучноїоболонки,рукава
(пакету)повиннібутидозволенідо використання         центральним                               органом виконавчої владиусферіохорони здоров’я України.

Транспортнепакування–                                                                 ящики
(коробки)абоіншатара,щозабезпечує збереження товарупід час транспортування, відвантаження, зберігання.

Маркуванняповиннобутивиконане
відповіднодовимогДСТУ4436:2005 «Ковбасиварені,сосиски,сардельки,хліби м’ясні.        Загальні        технічні        умови». Маркування повиннобути стійким довологи, транспортування, відвантаження,  зберігання та застосування.

Маркуванняповинноміститивсю
обов’язкову       інформацію,       передбачену Законом України«Про    інформацію для споживачів щодохарчових продуктів».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На транспортномупакуванні повинна
вказуватися наступна інформація:

-назва продукції;

-кількість (кг);

-дата виготовлення та кінцева дата

споживання;

-позначення нормативно-технічного

документа.
Термінпридатностісосисоквденьїх

постачаннянаскладзамовника повинен становити неменше9 діб.

Сардельки вищогосортуповинні
відповідати ДСТУ 4436:2005«Ковбаси варені,сосиски,сардельки,хлібим’ясні. Загальнітехнічніумови»,ЗаконуУкраїни «Проосновніпринципитавимогидо безпечностітаякостіхарчових  продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігухарчових продуктів.

Сарделькиповиннібутивиготовлені
увиглядіваренихковбасок  батончиківу штучнійоболонці діаметром від 32 до44мм і довжиною до11 см  тарозфасованіурукав (пакет)     зполімернихгазонепроникних матеріалівпід  вакуумом,      а       також матеріали       закордонного       виробництва, що       дозволені     центральниморганом виконавчоївладиусферіохорониздоров’я України,вагою  неттонебільше3 кг.

Матеріалиштучноїоболонки,рукава
(пакету)повиннібутидозволенідо використання         центральним         органом виконавчої владиусферіохорони здоров’я України.

Транспортнепакування–      ящики
(коробки)абоіншатара,щозабезпечує збереження товарупід час транспортування, відвантаження, зберігання.

Маркуванняповиннобутивиконане
відповіднодовимогДСТУ4436:2005 «Ковбасиварені,сосиски,сардельки,хліби м’ясні.        Загальні        технічні        умови». Маркування повиннобути стійким довологи, транспортування, відвантаження,  зберігання та застосування.

Маркуванняповинноміститивсю
обов’язкову     інформацію,передбачену Законом України«Проінформацію для споживачів щодохарчових продуктів».

На транспортномупакуванні повинна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

вказуватися наступна інформація:
-назва продукції;

-кількість (кг);

-дата виготовлення та кінцева дата

споживання;

-позначення нормативно-технічного

документа.
Термінпридатностісосисоквденьїх

постачаннянаскладзамовника  повинен становити неменше9 діб.

Ковбаса варена вищогосортуповинна
відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені,сосиски,сардельки,хлібим’ясні. Загальнітехнічніумови»,ЗаконуУкраїни «Проосновніпринципитавимогидо безпечностітаякостіхарчових  продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігухарчових продуктів.

Ковбаса варена вищогосортуповинна
бутивиготовленаувиглядіварених ковбасок  батончиківуштучнійоболонці діаметром від 45 до85 мм і довжиною до40 см  тарозфасованіурукав(пакет)з полімернихгазонепроникнихматеріалівпід вакуумом,          а          також           матеріали закордонного             виробництва,             що дозволені  центральниморганомвиконавчої владиусферіохорониздоров’яУкраїни, вагою  неттонебільше3 кг.

Матеріалиштучноїоболонки,рукава
(пакету)повиннібутидозволенідо використання         центральним         органом виконавчої владиусферіохорони здоров’я України.

Транспортнепакування–      ящики
(коробки)абоіншатара,щозабезпечує збереження товарупід час транспортування, відвантаження, зберігання.

Маркуванняповиннобутивиконане
відповіднодовимогДСТУ4436:2005 «Ковбасиварені,сосиски,сардельки,хліби м’ясні.        Загальні        технічні        умови». Маркування повиннобути стійким довологи, транспортування, відвантаження,  зберігання та застосування.

Маркуванняповинноміститивсю
обов’язкову     інформацію,передбачену Законом України«Проінформацію для споживачів щодохарчових продуктів».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На транспортномупакуванні повинна
вказуватися наступна інформація:

-назва продукції;

-кількість (кг);

-дата виготовлення та кінцева дата

споживання;

-позначення нормативно-технічного

документа.

Термінпридатностіковбаси вареноїв

день    їїпостачаннянаскладзамовника повиненстановити неменше9 діб.

Ковбасанапівкопченавищогосорту
традиційного          асортименту         повинна відповідати ДСТУ 4435:2005«Ковбаси напівкопчені. Загальні технічніумови», ЗаконуУкраїни«Проосновніпринципи тавимогидобезпечностітаякості харчовихпродуктів»та   іншимвимогам законодавствавсферіобігу       харчових продуктів.

Ковбаса напівкопченамає бути
виготовленаувигляді батонів вагоювід 300 до1000 г та розфасована під вакуумом в газонепроникні плівкові матеріали  та пакети      зних      згідно      зчинними нормативнимидокументамиабоуінші матеріали,щодозволеніЦентральним органомвиконавчоївладиусферіохорони здоров’я України для контактузхарчовими продуктами.

Транспортнепакування–ящикиізкартону танішівидитари,дозволені  Центральним органомвиконавчоївладиусферіохорони здоров’яУкраїнидляконтактуз харчовими продуктами, щозабезпечує збереження і якість продукції  під час транспортування, відвантаження, зберігання.

Маркуванняповиннобутивиконане
відповіднодовимогДСТУ4435:2005 «Ковбасинапівкопчені.Загальнітехнічні умови».Маркуванняповиннобути стійким довологи, транспортування, відвантаження, зберіганнятазастосування.

Маркуванняповинноміститивсю
обов’язковуінформацію,передбачену
Законом України«Проінформацію для
споживачів щодохарчових продуктів».

На транспортномупакуванні повинна
вказуватися наступна інформація:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-назвитаадресипідприємства-
виробника,йоготоварногознака(за
наявності), телефону, адресипотужностей
виробництва;

-назви,сортутаскладуковбаси
відповіднодорецептури,впорядку
переваги складників, зокрема харчових
добавок, щовикористовувались під час  її
виробництва;

-кінцевоїдатиспоживання«Вжити
до»абодативиробництватастроку
придатності;

-номер партії;

-умов зберігання;

-масинетто, брутто;

-кількості пакувальниходиниць (для

розфасованої продукції);

-інформаційних даних прохарчовута

енергетичнуцінність (калорійність)

100 г продукту;

-         позначення         нормативно-технічного документа.

Термін            придатності            ковбаси
напівкопченоївищогосортувдень    її постачання на склад замовника повинен становити неменше12 діб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Популярні розділи та сервіси