Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясопродукти: (ковбаса н/копчена, сардельки, сосиски вищого ґатунку)»

НАЗАД
09 лютого 2022 15:13

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710

(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

М’ясопродукти:

(ковбаса н/копчена, сардельки, сосиски  вищого ґатунку)

за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15130000-8-  «М’ясопродукти»

(Деталізований код ДК 021:2015 – 15131130-5 – «ковбаси»; 15131120-2 – «ковбасні вироби»)

 

 

Відкриті торги

UA-2022-02-04-015010-b

612 000 грн.

з ПДВ

Ковбаса н/к  вищого ґатунку

 ДСТУ 4435:2005

Сардельки вищого ґатунку

 ДСТУ 4436:2005 1 500.0

Сосиски вищого ґатунку ДСТУ 4436:2005                                      

Якісні  показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів.

Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Пакування:  вакуумне до 3 кг згідно з діючим ДСТУ, ТУ. Товар обов’язково повинен містити маркування із зазначення назви харчового продукту, назви та адреси підприємства-виробника, ваги нетто, склад, дати виготовлення, терміну придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, інформацію про наявність чи відсутність у харчових продуктах генетично-модифікованих організмів, що відображається на етикетці харчового продукту.

Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника.

Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм.

Популярні розділи та сервіси