Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо яловичини 2 категорії для службових собак»

НАЗАД
16 сiчня 2024 09:11

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 15110000-2 «М’ясо» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: м’ясо яловичини 2 категорії для службових собак

Процедура закупівлі – відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-11-010878-a

6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

7. Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 465000,00 грн.

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

1

М’ясо яловичини 2 категорії для службових собак

5000,00

1. М’ясо яловичини 2 категорії для службових собак повинне відповідати Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Запах замороженої яловичини властивий доброякісному м’ясу без сторонніх запахів. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або прикріпленням ярлика чи етикетки із зазначенням:

найменування та адреси підприємства-виробника;

назви товару;

кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

умови зберігання;

інформації про харчову цінність продукту;

номеру партії виробництва;

маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання м’яса яловичини 2 категорії для службових собак в день його постачання до замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

Популярні розділи та сервіси