Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо свинини заморожене першої-екстра категорії»

НАЗАД
06 серпня 2021 09:34

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Харківський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9951): м. Харків, вул. Клочківська 228, 61045; код за ЄДРПОУ – 14321742; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М'ясо свинини заморожене першої-екстра категорії; 15110000-2 – М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (15113000-3 – Свинина за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника код, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі).

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-03-007192-b 

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

М'ясо свинини заморожене першої-екстра категорії

Товар - півтуші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру. Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.   

кг.

800

1. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму.

2. Маркування. Маркування повинно відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови».

Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо.

3. Тара та упаковка товару повинні бути  чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів. Учасник повинен письмово підтвердити виконання п. 3 Додатку № 2 до Тендерної документації.

4. Обіг продуктів харчування повинен здійснюватися відповідно до гігієнічних вимог встановлених до харчових продуктів, про що надається довідка у складі тендерної пропозиції.

5. Термін придатності товару: Термін придатності Товару повинен складати на момент поставки на склад замовника не менше 80 % від загального терміну придатності товару при температурі мінус 18 ℃.

6. Місце поставки. м. Харків, вул. Клочківська, 228.

Постачання продукції здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. На виконання цієї вимоги учасники зобов’язані у складі пропозиції письмово гарантувати дотримання вищезазначеного нормативно-правового акту в частині обов’язків суб’єктів господарської (підприємницької) діяльності під час обігу харчових продуктів при постачанні. За недодержання вищезазначених умов Замовник має право відмовитись від прийняття харчових продуктів, та вважати обов’язок здійснення поставки в день та час визначений під час замовлення – невиконаний в повному обсязі.

При поставці, товар повинен супроводжуватися документом, що підтверджує якість пропонованого товару.

7. Термін поставки. До 01.12.2021.

8. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 68 000 грн. 00 коп. з ПДВ... заплановано в бюджетному запиті – М'ясо свинини заморожене першої-екстра категорії; 15110000-2 – М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, за КЕКВ - 2230 в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 800 кг.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 68 000 грн. 00 коп. з ПДВ.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на М'ясо свинини заморожене першої-екстра категорії; 15110000-2 – М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 800 кг. та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси