Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо птиці заморожене ніжка, печінка яловича заморожена, печінка свинина заморожена»

НАЗАД
31 грудня 2021 09:55

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): м'ясо (м'ясо птиці заморожене ніжка, печінка яловича заморожена, печінка свинина заморожена); 15110000-2 – «М’ясо» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-16-021389-с

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

м'ясо птиці заморожене (ніжка)

1.Товар. М'ясо птиці (ніжка заморожена вагою не менше 300г) повинна відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Не допускається витримка м’яса в маринаді, обробка поверхні сумішами спецій, обсипками, тощо, а також ін’єктування розсолом. Втрати ваги після розморожування не повинні перевищувати 4%.

2. Пакування і тара. М’ясо птиці заморожене(ніжка) повинно бути запаковане у пакети (мішки) з полімерної плівки або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Транспортне пакування – ящики із гофрованого картону згідно ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014), IDT масою нетто не більше ніж 20 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху. Пакувальні матеріали повинні бути виготовлені із матеріалів дозволених до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України і контакту з харчовими продуктами.

кг

3000

2.

печінка яловича заморожена

1.Товар. Печінка яловича заморожена повинно відповідати ГСТУ 46.019-2002 «БЛОКИ ІЗ М'ЯСА ТА СУБПРОДУКТІВ ЗАМОРОЖЕНІ» Загальні технічні умови нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Втрати ваги після розморожування не повинні перевищувати 6 %.

2. Пакування і тара Печінка яловича заморожена повинна бути запаковане у пакети (мішки) з полімерної плівки або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Транспортне пакування – ящики із гофрованого картону згідно ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014), IDT масою нетто не більше ніж 20 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху. Пакувальні матеріали повинні бути виготовлені із матеріалів дозволених до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України і контакту з харчовими продуктами.

кг

3000

3

печінка свинина заморожена

1.Товар. Печінка свиняча заморожена повинно відповідати ГСТУ 46.019-2002 «БЛОКИ ІЗ М'ЯСА ТА СУБПРОДУКТІВ ЗАМОРОЖЕНІ» Загальні технічні умови нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Втрати ваги після розморожування не повинні перевищувати 6 %.

2. Пакування і тара Печінка яловича заморожена повинна бути запаковане у пакети (мішки) з полімерної плівки або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Транспортне пакування – ящики із гофрованого картону згідно ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014), IDT масою нетто не більше ніж 20 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху. Пакувальні матеріали повинні бути виготовлені із матеріалів дозволених до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України і контакту з харчовими продуктами.

кг

3000

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік, становить 567000 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – м'ясо (м'ясо птиці заморожене ніжка, печінка яловича заморожена, печінка свинина заморожена); 15110000-2 – «М’ясо» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 3 найменування: м'ясо птиці заморожене (ніжка) 3000 кг, печінка яловича заморожена 3000 кг, печінка свинина заморожена 3000 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 567000 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси