Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясо птиці заморожене (ніжка), печінка яловича заморожена»

НАЗАД
17 сiчня 2022 10:08

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4-1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Предмет закупівлі (Товар):  М’ясо птиці заморожене (ніжка), печінка яловича заморожена

за кодом ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо

1.  Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 9971, вул. Стрілецька, 6, м. Луцьк, 43005; код за ЄДРПОУ — 14321661; категорія замовника — правоохоронний орган. 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  М’ясо птиці заморожене (ніжка), печінка яловича заморожена за кодом ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо
3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-11-000936-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару.
5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проекту кошторису на 2022 рік, становить 1 234 000,00  грн. з ПДВ. 

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 234 000,00  грн. з ПДВ. 

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначено відповідно до  вимог наказу  Адміністрації Держприкордонслужби від 09 вересня 2019 року №480-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель».

Технічна специфікація 

Предмет закупівлі (товар): М’ясо птиці заморожене (ніжка), печінка яловича заморожена

Код за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо.

У разі, якщо у тендерній документації міститься посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника − читати "або еквівалент".

 з/п

Найменування предмету закупівлі

Кількість, кг.

Технічна характеристика товару

1

М’ясо птиці заморожене (ніжка)

13 600,00

 М’ясо птиці заморожене (ніжка) повинна відповідати вимогам не гірше за вимоги ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови».

 М’ясо птиці заморожене (ніжка) повинно бути без гузки та абдомінального жиру.  Втрати після ваги розморожування не повинні перевищувати 6-10%.

Заморожене м’ясо птиці повинно бути запаковане у пакети (мішки) з полімерної плівки або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів або інші види тари, що дозволені Міністерством охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами.

Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше 15 кг., що дозволені Міністерством охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами.      

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію. Товар повинен мати документальне підтвердження терміну придатності.

До товару повинні бути застосовані всі необхідні заходи із захисту довкілля.

2

 Печінка яловича заморожена

5 000,00

Печінка яловича заморожена повинна  відповідати  вимогам не гірше за вимоги ДСТУ 1558-91.

Печінка яловича заморожена вагою не менше 350 грамів. Втрати ваги після розморожування не повинні перевищувати 6 %.

Печінка яловича заморожена повинна мати світлий колір, запах характерний до доброякісного м’яса та печінки без сторонніх запахів. Без консервантів та  ГМО.

Печінка яловича заморожена повинна бути запакована у пакети (мішки) з полімерної плівки або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів або інші види тари, що дозволені Міністерством охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами.

Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше 30 кг., що дозволені Міністерством охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами.      

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію. Товар повинен мати документальне підтвердження терміну придатності.

До товару повинні бути застосовані всі необхідні заходи із захисту довкілля.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних продуктів. Особи, які беруть участь у обігу Товару та транспортні засоби, на яких здійснюється його перевезення, повинні мати необхідні документи відповідно до вимог встановлених законодавством, а також вказані особи повинні надати оригінали особових медичних книжок з вчасним проходженням медичних оглядів (водії, експедитори, тощо) за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150.

Якість товару повинна відповідати національним стандартам, технічним умовам виробника, технічним вимогам Замовника.

Разом з товаром Постачальник в обов’язковому порядку повинен передати Замовнику документи на всю партію, що підтверджують безпечність та якість харчових продуктів, у тому числі забезпечують їх простежуваність, відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, а саме: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень), завірені Постачальником, відповідно до вимог чинного законодавства у відповідності до наказу Міністерства юстиції України від 18.06.2015р. № 1000/5.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у  ДСТУ на цей вид товару і становити не менше 85% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Тара та упаковка товару:

Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням.

Строк (термін) поставки товару: партіями (частинами) до 31.12.2022 року. Поставка товару здійснюється за попередньою заявкою Замовника, але не пізніше 3 робочих днів з моменту подання заявки Замовником (орієнтовно один раз на місяць).

Місце поставки товару: Волинська область, місто Луцьк, вул. Стрілецька, 6

Популярні розділи та сервіси