Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясо птиці заморожене (ніжка), печінка свинини заморожена»

НАЗАД
30 грудня 2021 10:05

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015 - "15110000-2 М’ясо" (М’ясо птиці заморожене (ніжка), печінка свинини заморожена)

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1.Найменування: Військова частина 2144 7 прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

3. Код ЄДРПОУ:14321653

4. Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 "15110000-2 М’ясо" (М’ясо птиці заморожене (ніжка), печінка свинини заморожена)

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-24-001329-a

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1106000,00 грн.

№ з/п

Найменування

К-ть, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

ЛОТ №1

 М’ясо птиці заморожене (ніжка) ДСТУ 3143:2013

15000,00

Товар – М’ясо птиці заморожене (ніжка), повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. М’ясо птиці заморожене (ніжка) повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, добре знекровлена, без льодяної глазурі та снігу, з повністю видаленим оперінням, без переломів стегнових кісток. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати:

Експертний висновок або протокол акредитованої лабораторії про результати дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів, передбачених законодавством, виданий на ім’я Учасника, не більше місячної давнини та скан-копії оригіналу документів, що підтверджують акредитацію лабораторії;

Завірену підписом та печаткою Учасника (наявності) копію документу про походження товару, декларація виробника.

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

ЛОТ №2

Печінка свинини заморожена ДСТУ 4590:2006

7000,0

Товар – Печінка свинини заморожена, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Печінка свинини заморожена, повинна бути без зовнішніх кровоносних судин та жовчних протоків, без лімфатичних вузлів, жовчного міхура, та прирізків сторонніх тканин. Без синтетичних підсолоджувачів консервантів, ГМО. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати:

Експертний висновок або протокол акредитованої лабораторії про результати дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів, передбачених законодавством, виданий на ім’я Учасника, не більше місячної давнини та скан-копії оригіналу документів, що підтверджують акредитацію лабораторії;

Завірену підписом та печаткою Учасника (наявності) копію документу про походження товару, декларація виробника.

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.)

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньоринкової.

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам замовника, учасники повинні завантажити в електронну систему закупівель пояснюючу записку в довільній формі, підписаною уповноваженою особою учасника, що містить інформацію про відповідність усім технічним вимогам замовника.

Популярні розділи та сервіси