Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо птиці (стегно)»

НАЗАД
20 сiчня 2022 10:46

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «М'ясо птиці (стегно)» (відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Центральна база зберігання та постачання Державної прикордонної служби України (військова частина 1471): 09610, провулок Вишневий, 11 с. Савинці, Рокитнянський район,  Київська область; код за ЄДРПОУ – 23311530; категорія замовника – військова частина.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності 15110000-2 М’ясо (М’ясо птиці (стегно))        

3. Ідентифікатори закупівель:

UA-2022-01-15-000308-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені розпорядженням Адміністрації Державної прикордонної служби України та технічним завданням, що затверджено Адміністрацією Державної прикордонної служби України та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

№ з/п

ДК 02:2015

Найменування та основні вимоги до технічних характеристик предмета закупівлі

Одиниця виміру

Кількість

1

15110000-2

М'ясо птиці (стегно) – стегно куряче заморожене повинно відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови». Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та виготовлений вітчизняним виробником.

кг

500

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: «М’ясо птиці (стегно)» –  34 495,00 грн.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін комерційних пропозицій наданих суб’єктами господарювання.

Популярні розділи та сервіси