Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясо птиці (четвертина тушки задня глибокозаморожена)»

НАЗАД
20 жовтня 2023 13:08

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

М'ясо птиці (четвертина тушки задня глибокозаморожена), ДСТУ 3143:2013 за  ДК 021:2015: 15110000-2

М’ясо

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-10-11-013014-a

271 711,44

М'ясо птиці (четвертина тушки задня глибокозаморожена курчати, курчати-бройлера або курки першої категорії) повинно відповідати ДСТУ 3143:2013 "М'ясо птиці. Загальні технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Не допускається витримка м’яса в маринаді, обробка поверхні сумішами спецій, обсипками тощо, а також ін’єктування розсолом. Масова частка вологи, що виділяється під час розморожування м'яса птиці, не повинна перевищувати: у разі повітряного охолодження - 1,5%; у разі повітряно-водяного охолодження - 3,3 %; у разі охолодження зануренням у ванни з водою - 5,1 %. М'ясо птиці повинно бути запаковане в пакети (мішки) з полімерної або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів (групове пакування). Для транспортування та відвантаження м’яса птиці додатково повинно упаковуватись у картонні ящики. Дозволяється використання інших пакувальних матеріалів закордонного та відчизняного виробництва. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання.

Кожна пакувальна одиниця маркується за допомогою нанесення фарби, штампа, наклеювання етикетки із зазначенням  інформації, визначеної ДСТУ 3143:2013 "М'ясо птиці. Загальні технічні умови".

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання м’яса птиці в день його постачання до замовника повинен становити не менше 75 діб при температурі зберігання не вищій  мінус 18°С.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на м'ясо птиці (четвертина тушки задня глибокозаморожена), ДСТУ 3143:2013

Печінка яловичини заморожена, ГСТУ 46.019-2002 за  ДК 021:2015: 15110000-2

М’ясо

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-10-11-013014-a

201 000,00

Печінка яловичини заморожена (блоки із замороженої печінки, маса шматків не менше 100г) повинна відповідати ГСТУ 46.019-2002 "Блоки із м'яса та субпродуктів заморожені. Загальні технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.  

Печінка яловичини заморожена повинна бути запакована в пакети або обгортки з плівки поліетиленової, полівінілхлоридної пакувальної або полімерні матеріали. Для транспортування та відвантаження печінка яловичини заморожена додатково повинна упаковуватись в ящики з гофрованого картону або з поліпропіленових ниток чи інші види тари. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25кг.

Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Кожна пакувальна одиниця (ящики, мішки, пакети) маркується фарбою, яка не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету, штампа, наклеювання етикетки або вкладання під упаковку етикетки (в обгортці з полімерної плівки) із зазначенням: найменування виробника, найменування продукції, дати заморожування, терміну та умов зберігання, позначення нормативно-технічного документа.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно з законодавством України і може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання печінки замороженої в день ї постачання до Замовника повинен становити не менше 3 місяців при температурі зберігання не вище мінус 12°С.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на печінку яловичини заморожену, ГСТУ 46.019-2002

Печінка свинини заморожена за  ДК 021:2015: 15110000-2

М’ясо

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-10-11-013014-a

189 000,00

Печінка свинини заморожена повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Печінка свинини заморожена повинна бути запакована в пакети або обгортки з плівки поліетиленової, полівінілхлоридної пакувальної або полімерні матеріали. Для транспортування та відвантаження печінка свинини заморожена додатково повинна упаковуватись в ящики з гофрованого картону або з поліпропіленових ниток чи інші види тари. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25кг.

Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Кожна пакувальна одиниця (ящики, мішки, пакети) маркується фарбою, яка не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету, штампа, наклеювання етикетки або вкладання під упаковку етикетки (в обгортці з полімерної плівки) із зазначенням: найменування виробника, найменування продукції, дати заморожування, терміну та умов зберігання, позначення нормативно-технічного документа.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно з законодавством України і може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання печінки замороженої в день ї постачання до Замовника повинен становити не менше 3 місяців при температурі зберігання не вище мінус 12°С.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на печінку свинини заморожену

Популярні розділи та сервіси