Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупа перлова; Крупа ячмінна; Крупа пшенична; Пшоно; Крупа кукурудзяна»

НАЗАД
13 березня 2024 08:38

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15610000-7 "ПРОДУКЦІЯ БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: крупа перлова ДСТУ 7700:2015, крупа ячмінна ДСТУ 7700:2015, крупа пшенична ДСТУ 7699:2015, пшоно та крупа кукурудзяна

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-11-0071940-a

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 179200,00 грн.

Найменування

Кількість шт

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

1

Крупа перлова ДСТУ 7700:2015

Крупа ячмінна ДСТУ 7700:2015

Крупа пшенична ДСТУ 7699:2015

Пшоно

Крупа кукурудзяна

3500,00

3500,00

3500,00

3500,00

3500,00

Крупа кукурудзяна повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах властивий крупі, не затхлий, вологість – не більше 15%.

Крупа перлова № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Крупа пшенична № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Крупа ячмінна № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Пшоно шліфоване повинне відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону Країни «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах властивий пшону, не затхлий, вологість – не більше 14%, наявність пошкоджених та битих ядер – не більше 1,0 %.

Крупи повинні бути розфасовані у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або прикріпленням до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

найменування та адреси підприємства-виробника;

назви крупи;

кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

умов зберігання;

інформації про харчову цінність продукту;

номеру партії виробництва;

маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити:

для крупи кукурудзяної не менше 5 місяців;

для крупи перлової не менше 15 місяців;

для крупи пшеничної не менше 10 місяців;

для крупи ячмінної не менше 10 місяців;

для пшона не менше 5 місяців.

Популярні розділи та сервіси