Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ковпак кухарський, куртка кухарська, штани кухарські, фартух кухарський»

НАЗАД
16 листопада 2023 08:04

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

(Постанова КМУ від 11.10.2016 № 710)

Окрема комендатура охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України (військова частина 1498)

код за ЄДРПОУ – 14321955

категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

№ з/п

Найменування

Опис

1.

Назва предмета закупівлі

Спеціальний робочий одяг, код ДК 021:2015 – 18130000-9 (Ковпак кухарський, куртка кухарська, штани кухарські, фартух кухарський)

2.

Ідентифікатор закупівлі

UA-2023-11-14-011286-a

Відкриті торги з особливостями

3.

Очікувана вартість предмета закупівлі

81 450,00 грн.

Очікувана вартість закупівлі формувалась з найнижчих цін проведеного моніторингу згідно з вимогами законодавства та наказів Адміністрації Державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами) та від 07.11.2022 № 570/0/81-22-АГ «Про організацію моніторингу цін під час здійснення закупівель товарів на період дії правового режиму воєнного стану та внесення змін до наказів Адміністрації Держприкордонслужби».

4.

Розмір бюджетного призначення

81 450,00 грн.

Фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету відповідно до затвердженого кошторису на 2023 рік по КЕКВ 2210.

5.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника. Якість зазначеного товару має відповідати вимогам діючих державних стандартів.

ТЕХНІЧНІ (ЯКІСНІ) ТА КІЛЬКІСНІ ВИМОГИ

до предмету закупівлі

з/п

Найменування

Одиниця вим.

К-ть

Ціна за од. (не більше), з ПДВ

1

Ковпак кухарський

шт.

50

120,00

2

Куртка кухарська

шт.

50

795,00

3

Штани кухарські

шт.

50

474,00

4

Фартух кухарський

шт.

50

240,00

Технічні вимоги

Ковпак кухарський (складається з двох частин: пришивного подвійного віконця і верху деночка – складки, застібка на липучці, що регулює розмір шапочки) – 50 шт.;

Куртка кухарська (кітель двобортний із центральною застібкою на кухарських ґудзиках, комір стійка, рукава з відкладним фігурним манжетами, оздоблений кант на комірі, борту, манжетах) – 50 шт.;

Штани кухарські (штани з оздоблювальної тканини по лінії талії стягнуті гумкою, кишені класичні) – 50 шт.;

Фартух кухарський (прямокутної форми із зав’язками по лінії талії, по центру об’ємна фігурна кишеня розділена на три секції, внизу спереду розріз) – 50 шт.

Основний тип тканини змішаний (бавовна 35%, поліестер 65%) щільність не менше – 165 г/м2.

Колір виробів - темно коричневий, шоколадний.

Розмірна сітка курток та штанів кухарських

44/3 – 3 шт.                                     46/3 - 4 шт.

48/3- 3 шт.                                       48/4 - 13 шт.

50/3 - 8 шт.                                      50/4 – 10 шт.

52/4 – 4 шт.                                     54/4 – 2 шт.

56/4 – 3 шт.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, якість, відповідність вимогам державних стандартів.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Учасник у складі тендерної документації повинен надати наступний перелік документів:

1) Детальний опис основних характеристик товару (технічні характеристики товару) відповідно до Технічного завдання;

2) Гарантійний лист, щодо відповідності якості товару (який пропонується на постачання) вимогам замовника відповідно до Технічного завдання.

Популярні розділи та сервіси