Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні»

НАЗАД
01 липня 2024 11:42

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Окрема комендатура охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України (військова частина 1498): м. Київ, вул. Світла 6, 02121; код за ЄДРПОУ – 14321955; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ковбаса варена вищого сорту ДСТУ 4436:2005.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-06-27-003958-a.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені на підставі необхідності забезпечення діяльності підрозділів Адміністрації Державної прикордонної служби України.

 

Технічні вимоги

 

Ковбаса варена вищого сорту повинна відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Зовнішній вигляд:батони варених ковбас мають бути з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. М’ясні хліби з рівномірно обсмаженою поверхнею. Консистенція пружна. Ковбаса варена вищого сорту має мати однорідну структуру-рожевого або блідо-рожевого кольору, фарш має бути рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям. Запах та смак властиві данному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

Батони Ковбаси вареної вищого сорту мають бути прямі або зігнуті довжиною від 15см до 60см.

Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови».

 На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація:

назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності) та місця виготовлення;

назви та складу виробів за перевагою складників, зокрема харчових добавок, які використовували під час їх виготовлення;

назва сорту продукції;

кінцевої дати споживання «Вжити до…» або дати виготовлення та строку придатності;

умов зберігання;

маси нетто, брутто;

кількість пакованих одиниць (для розфасованої продукції);

позначення цього стандарту;

аналогічну етикетку вкладають у тару.

На кожній одиниці спожиткового пакування виробів повинна бути етикетка із зазначенням:

назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), та місця виготовлення;

назви та складу виробів за перевагою складників, зокрема харчових добавок, які використовували під час їх виготовлення;

кінцевої дати споживання «Вжити до…» або дати виготовлення та строку придатності;

умов зберігання;

маси нетто, брутто;

назва сорту продукції;

кількість пакованих одиниць (для розфасованої продукції);

позначення цього стандарту;

Термін придатності в день його постачання на склад Замовника повинен становити не менше 90%

 

Строк поставки Товару: по 01 грудня 2024 року включно.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до кошторису на 2024 рік.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 304 350,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до вимог наказу Адміністрації Державної прикордонної служби України від 09 вересня 2019 року № 480-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами) методом порівняння ринкових цін на товари.

Популярні розділи та сервіси