Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ковбаса сирокопчена»

НАЗАД
15 травня 2024 08:39

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15130000-8 «М’ясопродукти» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

2. Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

3. Код ЄДРПОУ:14321736

4. Назва предмета закупівлі: Ковбаса сирокопчена ДСТУ 4427:2005

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 05-01-011322-a

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: в Донецька обл. м. Краматорськ.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1180000 ,00 грн.

Назва предмета закупівлі:

Ковбаса сирокопчена ДСТУ 4427:2005

Код ДК 021:2015:

15130000-8 «М’ясопродукти»

№ з/п

Найменування товару

Якісні характеристики предмета закупівлі

Од.

вим.

Кіль-

кість

1

Ковбаса сирокопчена ДСТУ 4427:2005

1. Ковбаса сирокопчена вищого сорту з свинини традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Ковбаси сирокопчені мають бути виготовлені у вигляді цілих батонів вагою від 300 до 500 та/або від 500 до 1000 г. Ковбаси повинні бути упакованими в чисті ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечують збереженість та якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. У кожну одиницю транспортної тари пакують ковбасу однієї назви. Пакування ковбас різних назв дозволяється тільки за погодженням із замовником. Транспортування ковбас повинно здійснюватися у критих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія ковбас повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови».

4. Строк придатності сирокопчених ковбас вищого сорту за температури не вищої ніж 15 °С в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 90 діб.

кг

4000,00

За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція не підлягає прийманню замовником.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

Популярні розділи та сервіси