Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ковбаса напівкопчена вищого сорту, сардельки вищого сорту»

НАЗАД
13 листопада 2023 16:44

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005,сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005.

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005,сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, 15130000-8 — М’ясопродукти ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-29-011033-a

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів.

Найменування

товару

Якісні характеристики товару

Од.

виміру

К-ть

1

Ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005

Запах та смак: властивий даному продукту, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху.

Пакування: повинна бути у полімерній або натуральній оболонці та запакована у вакуумну упаковку.

Не допускається продукт з пліснявою слиззю на оболонці Батони повинні бути прямі, пружної консистенції.

Вигляд фаршу в розрізі: Повинна відповідати ДСТУ 4435:2005.

Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності.

Повинна відповідати ДСТУ 4435:2005.

Строк придатності не менше 85% від загального терміну зберігання на момент поставки продукту.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством.

кг

5000,0

2

Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005

Зовнішній вигляд: батончики сосисок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, зліпків, бульйонних та жирових набряків.

Консистенція: ніжна, соковита пружна – визначається в гарячому стані.

Вигляд фаршу у розрізі: повинен відповідати ДСТУ 4436:2005.

Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

У складі маж бути не менше 70% м’яса.

Повинні відповідати ДСТУ 4436:2005.

Строк придатності не менше 80% від загального терміну зберігання на момент поставки продукту.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством.

кг

5000,0

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2023 рік, становить 1525000 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – ковбаса напівкопчена вищого сорту ДСТУ 4435:2005 – 5000 кілограм ,сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005 – 5000 кілограм, 15130000-8 — М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1525000 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси