Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ковбаса напівкопчена, сардельки варені»

НАЗАД
15 вересня 2021 09:35

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ковбаса напівкопчена, сардельки варені; 15130000-8 – М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-08-003607-b

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Ковбаса напівкопчена 1 сорту

Товар повинен відповідати ДСТУ 4435:2005

Зовнішній вигляд – ковбаса типу «Краківська», повинна бути закручена в кільця, поверхня чиста, суха без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Фарш рівномірно перемішаний. Консистенція пружна.

Пакування – ковбаса повинна мати пакування, яке забезпечить тривале зберігання. Термін зберігання на товар не менше 25 діб при температурі зберігання не вищої ніж 6 градусів.

Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше 20 кг, які повинні бути сухими, міцними, чистими без стороннього запаху.

Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня надходження товару на склад Замовника.

кг

2500,0

2.

Сардельки варені 1 сорту

Товар повинен відповідати ДСТУ 4436:2005

Зовнішній вигляд – поверхня чиста, суха без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Фарш рівномірно перемішаний. Консистенція пружна.

Пакування – повинне мати пакування, яке забезпечить тривале зберігання. Термін зберігання на товар не менше 10 діб при температурі зберігання не вищої ніж 6 градусів.

Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше 20 кг, які повинні бути сухими, міцними, чистими без стороннього запаху.

Строк придатності товару повинен становити не менше 70% від терміну зберігання даного виду товару з дня надходження товару на склад Замовника.

кг

2500,0

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 359700 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – ковбаса напівкопчена, сардельки варені; 15130000-8 – М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 2 найменування: ковбаса – 2500 кг, сардельки – 2500 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 359700 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на ковбаса напівкопчена, сардельки варені; 15130000-8 – М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 2 найменування: ковбаса – 2500 кг, сардельки – 2500 кг та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси