Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Копчені м'ясопродукти (шинка); копчені м'ясопродукти (грудинка); сарделька вищого сорту»

НАЗАД
29 серпня 2023 12:56

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15130000-8 «М’ясопродукти» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: копчені м’ясопродукти (шинка) ДСТУ 4668:2006, копчені м’ясопродукти (грудинка) ДСТУ 4668:2006, сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005

Процедура закупівлі – відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-25-007336-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 588360,00 грн.

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

1

Копчені м’ясопродукти (шинка) ДСТУ 4668:2006

800,00

1. Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови» копчені м’ясопродукти (шинка, грудинка) повинні відповідати ДСТУ 4668:2006, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Сардельки повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок у штучній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України.

Грудинка має бути з рівномірним рожево-червоним кольором м’язової тканини, колір сала білий або з рожевим відтінком. Соски не допускаються, краї поверхні рівні. Вітчизняного виробника, без зіпсованості, зовнішній вигляд, колір повинен бути не дуже темним і не дуже світлим. Смак та запах приємний, без сторонніх присмаків та запахів. Фасування: вакуумні упаковки загальною вагою до 1 кг.

Шинка має бути вітчизняного виробника, без запаху, без зіпсованості, пружна, при нарізані не розподається, без кісток. Смак та запах приємний, без сторонніх присмаків та запахів. Фасування: вакуумні упаковки загальною вагою до 1 кг

Транспортне пакування – ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 та ДСТУ 4668:2006. Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування.

Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація:

назва продукції;

кількість (кг);

дата виготовлення та кінцева дата споживання;

позначення нормативно-технічного документа.

4. Термін придатності в день постачання товару на склад замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

2

Копчені м’ясопродукти (грудинка) ДСТУ 4668:2006

800,00

3

Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005

2000,00

Популярні розділи та сервіси