Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Кетчуп»

НАЗАД
14 травня 2024 15:58

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15870000-7 «Заправки та приправи» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

2. Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

3. Код ЄДРПОУ:14321736

4. Назва предмета закупівлі: Кетчуп

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 05-07-00826-a

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: в Черкаська обл. м. Золотоноша.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 208800 ,00 грн.

Назва предмета закупівлі:

Кетчуп

Код ДК 021:2015:

15870000-7 Заправки та приправи

Найменування

товару

Якісні характеристики товару

Од.

виміру

К-ть

1

Кетчуп

Кетчуп ("Лагідний", або "До шашлику", або еквівалент) повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Основні показники: соус, до складу якого повинно входити томати, оцет, сіль, перець, інші спеції та ін. Склад готового продукту залежить від рецептури, яка використовувалась при приготуванні кетчупу. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, протерта маса без наявності насіння, частинок шкірки, насіннєвої камери та грубих шматочків серцевини, з наявністю подрібнених частинок овочів, зелені, прянощів або без них.

Кетчуп розфасований по 240-1000 гр. з маркуванням на кожній пакованій одиниці. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання.

Маркування має містити найменування та адреси підприємства виробника, назви кетчупу, кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності, умови зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто в кг.

Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію.

Термін придатності до споживання кетчупу в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від терміну придатності

кг

4000,0

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати діючим ДСТУ, ГСТУ, ГОСТ, ТУ.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачою результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Популярні розділи та сервіси